Maxi Riders

90 cm hosszú és nagy kerekekkel rendelkező Riders Maxi lábbal hajtható autók a nagy ambíciókkal rendelkező bajnokok számára! A robusztus, csendes és teljesen fémből készült új bagherai XL autók elkísérik a gyerekeket első kalandjaikon. Retró versenyautók, amelyek 2 éves kortól a gyermek legjobb társai lesznek!

 

 

A nagy felfedezők

Azoknak akik megállíthatatlanok!

Vintage stílusu, fémből készült versenyautók.

Ideális választás gyermekének születésnapi ajándékra. Tökéletes dekoráció gyerekszobába. Ezeknek a kisautóknak a kerekei erősek és csendesek, mivel PVC -ből készülnek, és alkalmasak különböző típusú terepre, kül és beltérre egyaránt. 

A fémszerkezetnek köszönhetően szilárd és tartós, ez a játék nemzedékről nemzedékre öröklődik, és sok gyermek számára lehetővé teszi az egyensúly elsajátítását szórakozás közben!

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Egy Mercedes-Benz versenyautó ihlette

Baghera büszkén mutatja be a Rider Rider Mercedes-Benz W 25-öt, amelyet a legendás Ezüst Nyíl ihletett, kicsiknek és nagyoknak. Ez a versenyautó először 1934 júniusában mutatkozott be a nemzetközi Eifel versenyen, a németországi Nürburgringen, ahol győzött! Aerodinamikai kialakításának köszönhetően ez a versenyautó ideális 2 éves kortól, akik nem félnek teljes sebességgel (és teljes biztonságban) új terekbe merészkedni.

Klasszikus autó 2 éves kortól.

Ez a kis autó gyerekeknek a Mercedes-Benz luxus és sportkocsi márkájával együttműködve jött létre.

Ez a fémből készült hordozó erős és robusztus, és új kalandokra viszi gyermekét. A Baghera ma életre kelti a kicsik számára ezt a rendkívüli autót, amely annak idején az élvonalbeli technológia és az elegáns dizájn innovatív kombinációját képviselte.

Tökéletesen illeszkedik egy ház vagy egy szoba dekorációs tárgyaként!

 

Tartós és tanulságos játék

Ennek a járógépnek a kerekei erősek és csendesek, mivel PVC -ből készülnek, és alkalmasak különböző típusú terepekre, például betonra, házak vagy kertek padlóira. A fémszerkezetnek köszönhetően szilárd és tartós, ez a hordozó nemzedékről nemzedékre öröklődik, és sok gyermek számára lehetővé teszi az egyensúly elsajátítását szórakozás közben!

Igazi kis vintage autó gyerekeknek

Ez a versenyautó 90 cm hosszúságával és nagy kerekeivel tapasztalt pilótákat céloz meg! Robusztus, csendes és nagyon jól manőverezhető, ez a nagy fekete tartó fémből készült. 2 éves kortól kíséri a gyerekeket kalandjaikba. Ez a fekete Baghera Rider valódi funkcionális kormányzással van felszerelve. A kicsi gyorsan rááll az új autóra, és a kerekek segítenek neki stabilnak maradni, és csendben mozogni a házban. Fekete karosszériájával és kiegészítőivel gyermeke képes lesz egy igazi kis pilóta cipőjébe helyezni magát, és nagyszerű történeteket elképzelni.

Erős és tartós játék

Ez a tartó teljesen fémből készült. Ezért nagyon robusztus, és fiatal pilótaként elkíséri a gyermeket minden kalandjába. Nagy kerekei lehetővé teszik, hogy ez a Rider Baghera hordozó csendben keringjen bármilyen terepen (ház, aszfalt, kavics, fű stb.). Gyermeke jól védett lesz, és teljes biztonságban játszhat az autóban.

 

Fejlessze gyermeke fantáziáját

Ez a fekete Baghera hordozó lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy gyorsan megtalálják a csapágyakat, és könnyedén mozoghassanak. A gyermek ösztönösen megérti, hogyan kell előre lépni és fordulni. 2 éves kortól használható, teljesen biztonságosan használhatja a hordozót. Ez az XL Baghera hordozó elkíséri gyermekét felfedezésein és kalandjain, készen áll a verseny megnyerésére!