Ingyenes kiszállítás 10.000ft rendelés felett.

Forró drót: +36 20/475 6406

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
6 800 Ft - 15 990 Ft
Űrtartalom
Magasság
Súly
Átmérő

24Bottles kulacsok

A 24Bottles rozsdamentes palackjai palackok a hidratálás kényelmes és biztonságos módját nyújtják.

A Könnyű rozsdamentes acél és a trendi Olasz dizájn találkozása egy kompakt és tökéletesen funkcionáló hétköznapi kulacsot eredményezett.  A duplafalú Clima termoszok vagy a szimplafalú Urban termoszok egyarát kitűnő választás, akár munkába menet, vagy a konditeremben, esetleg a kirándulások alkalmával. Minden termosz újrahasznosított karton dobozban és egy lebomló zacskóban kerül kiszállításra. Ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat.

Minden 24bottles palack megvásárlásával és napi használatával segíted a környezetet és hozzájárulsz, hogy az Oxigén erdők tovább gyarapodjanak.


24termék124
24termék124

HIDRATÁLÁS TERVEZÉSSEL

"Úgy gondoljuk, hogy a jó esztétika arra ösztönözheti az embereket, hogy egészséges magatartást és életmódot kövessenek."

Giovanni Randazzo és Matteo Melotti a 24Bottles® alapítói

 

A 24Bottles® egy 2013-ban született olasz dizájnmárka, amelynek célja az eldobható műanyag palackok bolygónkra és életünkre gyakorolt ​​hatásának csökkentése. A cég ötlete a legkényelmesebb és legmegfelelőbb megoldás felkutatásából származik, amely kielégíti az egészséges, elegáns és ökológiai módon történő hidratálás szükségességét nap, mint nap.

A elgondolás hasznos és funkcionális tárgyak létrehozása, amelyek a világot kellemesebbé és kevésbé szennyezetté teszik. A 24Bottles® filozófiája szerint a jó tervezés jobbra változtathatja a dolgokat, és környezetbarát módon segítheti az embereket egészségük és életminőségük, valamint kinézetük javításában.

Céljuk a forma és a funkció kombinálása annak érdekében, hogy egyedülállóan könnyű palackkollekciókat, összehangolt kiegészítőket és okos megoldásokat kínáljunk a fenntarthatóbb és kényelmesebb életmód előmozdítása érdekében, miközben a személyes stílus is kibontakozhat.

 

#palackrafel

 

A 24Bottles®  egy hitelesített B Corporation cég , Fő célja egy jobb jövő megteremtése a következő generációk számára. Éppen ezért esett a választás a termékekre, mert hiszünk benne, hogy mi is tehetünk valamit a jó cél érdekében.
Minden nap építünk. Ma a holnapért.

Építsünk közösséget

Használd a  #palackrafel hashtaget minden posztodban.

Töltsd fel 24Bottles® palackodat vízzel, oxigénnel, élettel, természettel, fákkal, stílussal, ötletekkel, álmokkal, energiával, értékekkel, kreativitással, színekkel, szerelemmel, tervekkel, érzelmekkel, inspirációkkal, boldogsággal, hangulatokkal, történetekkel, elkötelezettséggel, csodával, zenével, kedvességgel, utazásokkal, kapcsolatokkal, céllal, emlékekkel, jövővel.