12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
6 990 Ft - 19 990 Ft
Brand
Alapanyag
Űrtartalom
Típus
Kidolgozás
Magasság
Átmérő
Súly

Rozsdamentes kulacsok

Ebben a kategóriában a fémből készült kulacsokat találod.

A fém kulacsaink mind rozsdamentes acélból készültek. Ez az alapanyag 18/8-as élelmiszerminőségű acél. Ez a legjobb választás, ha fém vizespalackot keresel. A rozsdamentes acél teljesen szag és íz semleges. Tölthetsz a palackodba bármilyen italt, legyen az tej, tea vagy szénsavas üdítő, nem fogja megváltoztatni a palack az ízét.

 

A fém palackok másik nagy előnye, hogy rendkívül tartósak.

Sokkal tovább kiszolgál, mint egy sérülékeny üveg kulacs, vagy épp a karcolódó műanyag palackok. A duplafalú kulacsok másnéven termoszok, vagy termopalackok nagyon jól tartják a hőt. Általában elmondható, hogy a meleget 8-12óráig a hideget pedig 20-24 órán keresztül képesek megőrizni. Ha a palackot feltöltés előtt temperálod, vagyis hideg innivaló esetén hideg vízzel, meleg innivaló esetén pedig meleg vízzel öblögeted át, sokkal tovább fogják megtartani a hőmérsékletet. 

A fém palackok másik nagy előnye az üveggel szemben, hogy könnyebb. Egy szimplafalú kulacs akár 116gr is lehet. 

 

Ha több infót szeretnél megtudni a palack fajtáinkról csak Kattints az alábbi linkre. 

Több infó


69termék 169
69termék 169

A 18/8-as vagy másnéven AISIN304-es acél, 18% krómot és 8% nikkelt tartalmaz. A 18/8 és a 18/10-es megjelölések között valójában nincs különbség, ez csak marketingfogás. 

A króm ellenállóvá és rozsdamentessé teszi az acélt, a nikkel pedig szép fényes csillogást ad neki. Ez az összetéttel biztosítja, hogy az acél palackod korróziómentes legyen. A szénsavas, maró hatású folyadékok ne tegyenek kárt a felületében. Éppen ezért az acél kulacsokat, amelyek nem duplafalú szigeteléssel rendelkeznek, mosogatógépben is elmoshatod. Persze csak akkor ha a palack külső felületén nincs bevonat vagy minta. Tehát ez csak a nyers acél színű palackokra érvényes, mint a 24bottles Urban Steel 500ml és 1000ml palackjai. 

A hőtartási képesség

A fém palackok egyik nagy előnye az üveg, alumínium és műanyag palackokkal szemben, hogy képesek megtartani a folyadék hőmérsékletét hosszú órákig. A duplafalú kulacsok, másnéven termoszok vagy termopalackok, szigeteléssel rendelkeznek. Általában két acél réteg közé levegővel zárt részt hoznak létre, ezáltal biztosítva a remek hőtartást. A Carl Oscar és Izmee palackok dupla acél rétegei között még egy plusz réz réteg is van.

 

Pille könnyű 

Egy szimplafalú acélból készült vizespalack rendkívül könnyű. Nem is gondolnád, amíg nem tartasz egyet a kezedben. A legkönnyebb 24bottles palackjaink csupán 116g-ot nyomnak. Egy tábla csoki súlya. Emellé 500ml űrtartalom párosul. Az Izmee szimplafalú kulacsai szintén lepkesúlyúak. 126g a súlyuk és itt tudod megnézni őket: Katt ide.   A Bboom merész, 520ml-es palackjai pedig összesen 132g-osak 800ml és 1000ml kiszerelésben sem kell kompromisszumot kötnöd. 160g és 163g súlyban többféle Izmee és 24Bottles palackot kínálunk. 

 

Ezt a súlyt nem tudja egy duplafalútermosz vagy üveg kulacs biztosítani neked. Tehát ha túrázol vagy futni mész, ahol fontos, hogy minél kevesebb súlyt cipelj magaddal, akkor remek választás lehet egy szimplafalú acél vizes palack. 

 

Tartósság

Leejtettél egy üvegpalackot? Több mint valószínű, hogy eltört vagy megrepedt. Ugyanez egy acél palacknál lehet, hogy csak egy horpadás. Persze a hőtartós palackok szigetelése sérülhet, emiatt elveszítheti a hőtartási képességét, de az italodat megmenti. Egy acél palack kevésbé karcolódik mint egy műanyag. Ezért évekig jól fog szolgálni, még akkor is, amikor egy műanyag palackot már régen kidobtál. 

 

Fenntartható és környezetbarát

Bár minden termék, amit előállítunk terheli a környezetet, a webáruházunkban forgalmazott fém palackok gyártói különös figyelmet fordítanak arra, hogy jelentősen csökkentség az előállítás során keletkezett szénmonoxid keletkezését. A palackok megvásárlásával fák ültetését segíted elő. Az Izmee Marie Claire palack eladásai után a My Forest csapatának utalunk 650ft-ot. Ami egy facsemete ára, tehát minden eladott palack után egy facsemetét ültetünk.