12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
6 990 Ft - 19 990 Ft
Brand
Alapanyag
Űrtartalom
Kidolgozás
Magasság
Átmérő
Súly

Hőtartós kulacsok

Hőtartós vizespalackok és termoszok

Ebben a kategóriában megtalálod az összes olyan palackunkat, amelyek órákon keresztül képesek megtartani a beltöltött folyadék hőmérsékletét. Ezek a palackok leginkább rozsdamentes acélból készülnek, duplafalú kialakítással. Persze vannak olyan üvegpalackok, amik szintén elérhetők duplafalú kivitelben. Ilyen például a Laguiole üvegkulacsa amely boroszilikát üvegből készült és képes a hőtartásra.

A termopalackok akkor jönnek jól, ha szeretnéd a téli fagyos napokon melegen tartani a teádat vagy kávédat. De a legtöbbször a nyári forróságban nagy segítség. Ha kiviszed egy strandra és kint hagyod a tűző napon, akkor is jéghideg marad benne az üdítő. Kiránduláskor, strandon, vezetés közben, hegymászáshoz, horgászathoz, barlangászathoz is ideális választás. 

A termopalackok súly picit nagyobb, mint szimplafalú társaiké, de egy 510ml-es palack esetében így is ki lehet hozni 250g-ból.  

További hasznos infókért görgess a lap aljára vagy kattints ide

 

 


44termék 144
44termék 144

Minden amit tudnod kell, hogy hőtartós palackodat sokáig élvezhesd.

 

A hőtartós palackok kialakításánál egy dupla réteget hoznak létre. Ez a dupla réteg segít szigetelni a palackokat és így maradnak melegek vagy épp hidegek az italaid. A legtöbb duplafalú palackban a két acél réteg, (vagy épp üveg) között vákuum található. Ez a megoldás rendkívül jól szigetel. Sok gyártó tovább fejlesztette ezt a megoldást és egy réz réteget is az acél rétegek közé illesztett. Így még jobb hőtartási képességet értek el palackjaiknál. 

A Carl OscarVacuumShield™ technológiát használja, míg az Izmee ugyanezt a megoldást az innovatív Q3 rendszernek hívja. A webáruházban megtalálható palackok közül egyik sem tartalmaz belső műanyag bevonatot, vagy bármilyen szervezetre káros anyagot. Tökéletes kialakításuknak köszönhetően nincsenek rések vagy éles szélek, amelyek sérüléseket okozhatnának. Különösen igaz ez a gyerekeknek szánt Carl Oscar TempFlask termo palackokra.  

 

Kupakok

A palackokat kedvedre variálhatod aszerint is, hogy milyen kupakot szeretnél rá. Az összes palack egyszerű, csavaros záródású, de némely márkánál elérhetőek különböző kiegészítők kupakok terén. A 24Bottles Clima és Urban palackokhoz egyaránt vehetsz egy ujjal nyitható kupakot is. Ezt úgy nevezik, hogy sport kupak. Ez a kupak többféle színben elérhető. 

A Carl Oscar TempFlask palackjainál még erre sincs gondod. Mind a felnőtt, mind a gyerek palackokhoz két kupak jár. Az egyik csavaros záródású, fémből készült. Ez jellemzően a meleg italokhoz ajánlott. A másik pedig egy ujjal nyitható sportkupak. Korábban ezek a kupakok szilikon szívószálat is tartalmaztak, ezeket viszont az új beérkezéseknél már rozsdamentes acél szívószálra cseréltünk. 

 

Kezelés

Fontos, hogy a szigetelt palackokat SOHA NEM SZABAD hűtőgépbe tenni vagy mosogatógépben, forró vizes programban elmosni. A hideg vagy a hő hatására sérülhet a szigetelés. A megvásárlást követően a sértetlen szigetelést legkönnyebben úgy tudod leellenőrizni, ha forró italt töltesz a palackba. A sértetlen szigetelésnél a palack külső oldalfa hideg marad, míg a sérült palackok azonnal átforrósodnak.

A szigetelés akkor is sérülhet, ha leejted, ezért vigyázz vele. Tisztítsd inkább langyos szappanos vízzel, vagy szódabikarbónával. Kerüld az erős vegyszereket és a súrolószereket mert a palack bevonatán is kárt tehetnek.  

 

Méretek

A duplafalú szigetelt palackokból is számos méret választható. A gyermekeknek szánt 350ml egy jó választás. De 500ml-től egészen 850ml-ig mindenfélét találsz. 

 

Dizájn

A palackok között mindig akad "nyers" fém színű, ezek bevonat nélküliek, amiket akár a mosogatógépben is lemoshatsz, de csak akkor ha van benne hidegvizes program. A 24Bottles Steel 500ml  a 24Bottles Steel 850ml és az Izmee Metal Gun pont ilyen. Az Izmee "Full" sorozata egyszínű, érdes bevonatot kapott. Amely nem gyűjti az ujjlenyomatot és csúszásmentes fogást biztosít. És persze nem maradhatnak ki a sorból a fényes bevonattal ellátott palackok sem, amelyekből számos változat közül tudsz választani.