12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Szűrés
Termék státusza

Bevásárló táska

Még soha nem volt ilyen divatos a vásárlás. 

A Loqi bevásárló szatyrok a fenntartható életmód divatos kellékei. Minden bevásárlótáska újrahasznosított alapanyagokból készült. Egy táska elkészítéséhez átlagosan 3db pet palackot használnak fel. Az egyszerhasználatos palackból készült szatyrok szuper erősek. Teherbírásuk 20kg. Az alján nem találsz varrást, ezért biztos lehetsz benne, hogy nem fog kiszakadni. Anyaga vízlepergető, nem ázik át. 

Egy átlagos bevásárlást évekig kibír. De a felhasználási területe ennél jóval változatosabb. Használhatod a mindenapokban, strandtáskának, költözéskor, a napi munkába ingázáshoz. 

Divatos grafikákkal, stílusos kiegészítője lehet a napi viseletednek. És ha nincs rá szükséged, könnyedén összehajthatod 12x12cm-es méretre. Így egy farzsebben, táskában szinte semmi helyet nem foglal. 

Válogass kedvedre a legszebb dizájnok közül és legyél a Loqi család tagja. 


3termék 13
3termék 13

Szeretnéd, hogy a bevásárlásod ne csak trendi és divatos legyen, hanem a fenntartható életvitel életmódot is kövesd?

Ha igen, akkor eljött az ideje megfogadni tanácsainkat, és örömmel mutatjuk be Loqi újrahasznosított bevásárlótáskáinkat, amibe biztonságosan bepakolhatod az összes bevásárlólistás árut.

Termékkörünkben egyedülálló és különleges bevásárlótáskát kínálunk, ami kifejezetten a fenntarthatóságra, újrahasznosításra és a műanyag-hulladék csökkentésére helyezi a hangsúlyt. A pet palackokból készült LOQI bevásárlótáska 100%-osan újrahasznosított termék, amely 20 kg-ot is képes elviselni. A művészi rajzok, amelyekkel dekoráljuk, maximális szintre emelik a divatosságát. Valamint még egy nagy előnye, hogy kis helyre összehajtható.

 Habár az egyetlen olyan termékünk, amelyet zsákba rakunk, újrahasznosított termékként áll rendelkezésünkre, számos más felhasználási területet is el tudunk képzelni. Az általunk kínált bevásárlótáska alkalmas strandolni, túrázni, napozni és kirándulni. Az anyaga kiváló minőségű, és vízhatlan. Ezért hűvösebb, esős időben is nagyszerű tárolási lehetőségként szolgálhat. Azt is meg kell említeni, hogy elhagyhatod az egyszerhasználatos műanyag zacskókat. A finom ételek cipeléséhez használd a Loqi bevásárlótáskákat, így biztosan megvédve a környezetet a számtalan műanyag hulladék előállítása és megsemmisítése nélkül.

Ezen kívül, amire még büszkék lehetünk, hogy hétköznap 17h-ig leadott rendeléseinket másnap közvetlen házhoz szállítjuk, és 15.000 Ft felett díjtalan szállítási költséggel.

Ez a környezetbarát, újrahasznosított bevásárlótáska ötvözi a trendi megjelenést, a környezetünk megóvása érdekében tett alapvető lépésekkel. A könnyebb szállítás és tárolás lehetősége is biztosított, így mindenki előtt nyitva állnak azok a lehetőségek, amelyek a fenntartható életmód szempontjából nagy segítséget nyújtanak. Ez egy teljesen átalakított műanyag zacskó, amit bármikor használhatsz napozni, strandolni, kirándulni - bárhová magaddal viheted.

Ésszerű áron és díjtalan szállítással állunk rendelkezésedre, már csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod webáruházunkból a neked megfelelő darabot és megvásárolnod szeretett bevásárlótáskádat.