10.000ft feletti rendelésed ingyen kiszállítjuk.

 

Kérdésed van? Hívd Danit: +36 20/475 6406

 

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
7 642 Ft - 11 990 Ft
Típus
Kidolgozás
Magasság
Súly

Bboom kulacsok

A fenntarthatóság új formát kapott...BBOOM!

A BBOOM rozsdamentes kulacsok a szólásszabadság és az önismeret szimbólumai. Egy acél palack amelynek neve épp oly robbanékony mint a karaktere. Ikonikus piros kupakjával amely soha nem marad észrevétlen. 

 

A BBOOM termoszok és kulacsok egyedi stílussal, jól kidolgozott csomagolással és eredeti grafikával rendelkezik. A jövő társadalmának, és mindazon tudatos embereknek a szimbóluma, akik az újrafelhasználható rozsdamentes acél palackokat választják a környezet védelme érdekében. Válaszd a duplafalú, hőtartós termoszokat, vagy a szimplafalú "light" kulacsokat. Minden palackhoz 4 különböző színú szilikon gyűrűt adunk és egy kulacstartót. Így akár minden nap más és más színbe öltöztetheted vizespalackodat. 


11termék111
11termék111

BBOOM: A ROBBANÓSZER!


Mindig van valami, amit még a legkülönfélébb emberek is megosztanak. Valamiben, amiben mindannyian egyetértenek.
Egy adott téma, stílus, szenvedély vagy irányzat. A BBOOM egy életstílus mérföldkő. A BBOOM szokatlan hanggá akar válni az acél vizespalackok piacán, az értelmezés és a tudatosság szabadságát képviseli, különösen, ha a fenntarthatóságról és a környezetvédelemről van szó.

BBOOM: ROBBANTÁS ELSŐ LÁTÁSRA

Robbanékony név, amely automatikusan társítja a márkát egy nagyon konkrét gondolattal: valamivel többnek lenni a többinél.
Hogy valami extra... valami különleges! Valami olyasmi, amitől azonnal kiemelkedik, felismerhető, mint a „piros sapkája”.
Hogy valami  amit átgondolt grafikával a legújabb trendek, és avantgárd dizájn ihlette. Az élet és a szenvedély robbanása.

VÖRÖS SAPKA ROBBANÁS

A BBOOM betartja ígéretét: amint a termék láthatóvá válik, gondosan megtervezett csomagolásával és a palack formájával igazán eredeti stílust teremt. Ikonikus piros sapkájával, amely kiemelkedik a tömegből és azonnal felismerhetővé teszi a márkát.
Kifinomult grafikájával és divatos témáival.

Kirobbanó stílusod, személyiséged és a választások tesznek fontossá az igazi kihíváshoz: segíts az élet javításában, csodálatos bolygónkon.