12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Gyakran ismételt kérdések

Az alábbi oldalon összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket és a hozzájuk tartozó válaszokat.

 

Kérjük, figyelmesen olvasd el a bejegyzéseket, ezáltal elkerülhető, hogy számodra nem megfelelő terméket vásárolj. És a későbbi használathoz is találsz hasznos tanácsokat.

 

 

Ezen túlmenően, ismerve az eldobható műanyagok mennyiségének csökkentésére irányuló növekvő általános tudatosságot, és a még mindig e témában tapasztalható zűrzavart, a következő sorokban megpróbálunk tisztázni néhány alapvető gondolatot ezzel kapcsolatban, és elérhető alternatívákat kínálunk az eldobható műanyagokkal szemben.

 

Használat: Csak kattints a kérdésre és a hozzá tartozó válaszblokkhoz ugrunk.

 

rozsdamentes acél termoszok és kulacsok

 

Miért válaszd a 24bottles palackot? 

 

Az Olasz gyártó elkötelezte magát egy újfajta üzlet mellett, amely egyensúlyban tartja a célt és a profitot.

Minősített B Corporation néven pozitív változást akarnak elérni azáltal, hogy intelligens megoldásokat kínálnak a mindennapi hidratáláshoz, elősegítve a fenntarthatóbb életmódot. 

B corporate tanúsítvány

A 24Bottles összes terméke olasz gyártmányú, biztonságos, hosszú élettartamú és újrafelhasználható, és a törvényi előírásoknak megfelelően folyamatosan tesztelik a minőségi és biztonsági előírásoknak (hogy megfeleljenek az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagokra vonatkozó MOCA irányelvnek).

A 24Bottles egyedisége, védjegyes, olasz dizájnnal kezdődik. Olyan palackokat gyártanak, amelyek képesek kombinálni a formát és a funkciót. Az elegáns kialakítás nem befolyásolja a funkcionalitást. A tökéletes méretű és könnyen hordozható 24Bottles termékek kompakt kialakításuknak köszönhetően kényelmes felhasználási élményt nyújtanak útközben. Kiváló teljesítményt nyújt kisebb helyen és könnyebb súlyban, mint az azonos méretű termékek.

Ráadásul több tucat különböző minta és szín közül választhatsz, és személyre szabhatod az összes 24Bottles terméket, hogy egyedivé és valóban a sajátoddá válljon. 

"Kompenzáljuk termékeink szén-dioxid-kibocsátását azzal, hogy világszerte támogatjuk az erdősítési programokat, és olyan jótékonysági akciókban veszünk részt, amelyek egy jobb jövő építésére törekszenek, mint például a Műanyag Bálna Alapítvány és a Malala Alapítvány. 

Tudjon meg többet a felelősségteljes vállalkozásunkról."

 

Mit jelent a -0,08 jelölés a palackokon?

 

0,08 jelölés a kibocsátott CO2 mennyiségét jelzi egyetlen, egyszer használatos 500 ml-es műanyag palack gyártása során. -0,08-at nyomtattunk a Urban palackunkra, hogy emlékeztessünk arra, hogy minden alkalommal, amikor újrafelhasználható palackodnak újratöltését választod a műanyag palack helyett, elkerülöd, hogy 0,08 kg CO2 kerüljön a légkörbe.

24bottles palackokkal stílusosan tudsz segíteni a bolygónk jobb levegőéért. Napról napra, lépésről lépésre segítünk csökkenteni széndioxid-kibocsátását.

 

Minden 24bottles palack szigetelt?

 

Az Urban palackok szimplafalú rozsdamentes acélból készülnek, így nem tartják fenn a bennük lévő folyadék hőmérsékletét, hacsak nem a 24Bottles Thermal Cover borítást használják, amely akár 3 órán át is melegen tartja az italokat, és legfeljebb 4 órán át hideg. 

A Clima palackokat viszont kifejezetten italok szigetelésére és hőmérsékletük fenntartására tervezték. A Clima palackok dupla, rozsdamentes acél falú vákuumtechnikával készülnek, amely lehetővé teszi, hogy az italok további tartozékok nélkül 12 órán át melegen, 24 órán át pedig hidegen maradjanak.

 

Mosogatógépben mosható a 24bottles palack?

 

A 24bottles rozsdamentesacél kivitelű, dekorálatlan palackjai mosogatógépben moshatók. Minden más színes palack esetében a mosogatógépben történő mosás nem ajánlott, a festék károsodásának elkerülése érdekében. 

Megjegyzés: A 24Bottles mosogatógépben történő mosásából származó bármilyen deformáció vagy hiba érvényteleníti a garanciát.

 

A 24bottles palackokban van belső műanyag bevonat?

 

Természetesen nem! A kiváló minőségű 18/8 élelmiszeripari rozsdamentes acél, amelyet termékeink gyártásához használunk, biztonságos, bevonat nélküli. 100% -ban ftalát- és BPA-mentes, mivel nem tartalmaz belső műanyag rétegeket, és lehetővé teszi, hogy a 24-es palackjai bármilyen italt tartalmazzanak.

 

Hogyan tisztíthatom a palackomat?

 

A 24Bottles termékek tisztítása egyszerű. Javasoljuk, hogy minden használat után öblítsd el forró vízzel, különösen akkor, ha a vízen kívül egyéb folyadékot tárolsz benne.

Használhatsz egyszerűen forró vizet és enyhe szappant, vagy forró víz, ecet és egy teáskanál szódabikarbóna keverékét a természetesebb alternatíva érdekében; ebben a kombinációban az ecet és a hidrogén-karbonát pezsgő reakciót ad, amely megkönnyíti a vízen kívüli italok foltjainak és maradványainak eltávolítását.

Miután megmostad, hagyd az üveget fejjel lefelé és fedél nélkül száradni.

A folyamatos használat következtében kis foltok jelenhetnek meg a palackban, különösen kávéval vagy fekete teával használva, de ne aggódj: ez nem változtatja meg a 24Bottles biztonságát és tartósságát.

Bármilyen italt tölthetek a 24bottles palackba?

 

Persze! Az alumínium és műanyag palackokkal ellentétben az újrafelhasználható palackok gyártásához használt rozsdamentes acél, természetesen bevonat nélküli, és ideális mindenféle folyadék tartására és tárolására. Az alumínium nem alkalmas ételekkel és italokkal (különösen forró és savas) való érintkezéshez, mivel erősen mérgező.

Ezzel szemben rozsdamentes acél palackjaink 100% kiváló minőségű 18/8 rozsdamentes acélból készülnek és BPA-mentesek. Mind a Urban palackunk , mind a Clima palackunk természetesen tartalmazhat bármilyen típusú italt, akár forró, akár hideg állapotban, savat vagy szénsavas italt újra és újra, anélkül, hogy bármilyen ízt adna vagy káros anyagokat szabadítana fel.

 

Mi az a polipropilén?

 

A polipropilén egy kemény, de könnyű, merev és kristályos hőre lágyuló polimer, amelyet PP-ként is emlegetnek, vagy csak számmal:   (amely a gyanta azonosító kódja), kiváló hőállósági tulajdonságokkal.

A polipropilén egyike a ma megtalálható három legelterjedtebb polimer egyikének, rendkívül gyakori számos háztartási termékben és fogyasztási cikkekben, köztük cumisüvegekben is. Nem reagál vízzel, mosószerekkel, savakkal, így nem bomlik le könnyen. Elég tartós, ezért ellenáll a napi kopásnak.

A polipropilént biztonságosnak tekintik az újrafelhasználáshoz, és ma már a legtöbb újrahasznosító program elfogadja. Megolvasztható és átalakítható műanyag pelletekké, amelyeket aztán új termékek előállítására használnak fel.

A biztonságod érdekében a 24Bottles egyes fedelekben és kupakokban csak BPA- és ftalátmentes polipropilént használ.

 

Biztonságos a 24bottles palackok festése?

 

A 24bottles palackfestékek tartós akril, gyanta alapú festékkel készülnek, ólomtól és más mérgező vegyi anyagoktól mentesen, élelmiszerek számára engedélyezettek: mert a biztonság az első.

Megjegyzés: Ha leejted a palackot, az horpadhat, de soha nem kell aggódnod a biztonságért: még akkor se, ha a rozsdamentes acél palack behorpad, hosszú ideig továbbra is szolgálni fogj téged, anélkül, hogy valaha vegyi anyagokat vagy méreganyagokat szabadítana fel az italodban.

 

Tehetem a 24bottles palackot hűtőbe vagy fagyasztószekrénybe?

 

Ha frissítő italra vágysz, beteheted az Urban palackokat a fagyasztóba, de csak rövid ideig. A folyadékok megfagyva kitágulnak, károsíthatva a tartály anyagát. Az ilyen típusú gondatlanságból eredő bármilyen deformáció a garancia érvényét veszti. A Urban palack hűtőbe helyezése teljesen biztonságos, és nem okoz kárt a palackban. 

Az Clima palackokat SOHA nem szabad a fagyasztóba tenni, mert ez károsíthatja a palackot és annak hőkapacitását.

 

A különböző kupakok minden 24bottles palackhoz illenek?

 

Igen, a különböző kupakok mind a Clima palackhoz, mind az Urban palackhoz, minden mérethez alkalmasak. Így tetszésed szerint variálhatod őket. 

 

Nikkel allergia, mi az?

 

Nagy teljesítményű, könnyű, tartós és biztonságos termékek létrehozásához a 18/8 rozsdamentes acélra, 18% krómból és 8% nikkelből készült élelmiszeripari fémre támaszkodunk.

Ha allergiás vagy a nikkelre, javasoljuk, hogy a 24Bottles termékek használata előtt beszélj kezelő orvosoddal. 

 

Hogyan készülnek a 24bottles palackok?

 

"Gyártóinkat és partnereinket nagyon körültekintően választjuk meg, és gyakran magunk is meglátogatjuk a létesítményeket."

Az összes 24Bottles terméket jelenleg Kínában (Zhejiang tartomány) gyártják tanúsított partnerek, akik az alábbiakra vonatkozó tanúsítványokat vezettek be és tartottak fenn:

Minőségirányítási rendszer (ISO 9001)

Környezetirányítási rendszer (ISO 14001) 

Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer (OHSAS 18001)

Üvegházhatású gázok - A termékek szénlábnyoma (ISO 14067: 2018)

Folyamatos egyeztetést folytatnak a felek között annak biztosítása érdekében, hogy az előállítás, a minőség és a biztonság, a tisztességes munka, az etikus üzleti gyakorlatok és a környezeti felelősség tekintetében, a magas ipari szabványoknak megfelelően történjen. A felek magatartási kódexben állapodnak meg az egészség, a biztonság, a tisztesség és a felelős gazdálkodás biztosítása érdekében beszállítóinkkal.

A társadalmi és környezeti értékeléseket folyamatosan végzik, csakúgy, mint az anyag- és termékbiztonsági vizsgálatokat.

 

Mi az a 18/8 rozsdamentes acél?

 

"Nem kímélünk erőfeszítéseket a biztonság terén."

Nagy teljesítményű, könnyű, tartós és biztonságos palackok létrehozásához a 18/8 rozsdamentes acélra, 18% krómból és 8% nikkelből készült élelmiszeripari fémre támaszkodunk.

A rozsdamentes acél természetesen biztonságos, és nem igényel további folyamatokat, hogy ártalmatlanná váljon élelmiszerekkel és italokkal érintkezve. Stabilabb, mint más anyagok: például az alumínium savas, szénsavas vagy forró italokkal érintkezve gyorsan korrodálhat káros hatásokkal.

A rozsdamentes acél a legkíválóbb alapanyag az élelmiszer-ellátásban, mert:

  • nem porózus
  • nem korrozív 
  • nagyon ellenáll a rozsdának 
  • vízálló
  • oxidáló savakkal szemben ellenálló

Csak a legjobb minőségű anyagokat választjuk a maximális biztonság érdekében:

18/8, élelmiszeripari, ausztenites rozsdamentes acél AISI 304 típusú (palackok és tartályok)

100% BPA-mentes, ftalátmentes polipropilén sz. 5 (kupakok)

élelmiszeripari szilikon (tömítések)

Folyamatosan teszteljük termékeinket, hogy megfeleljenek a törvény által előírt legmagasabb követelményeknek, és alávetjük őket a vezető tanúsító szervezetek által elvégzett megfelelőségi teszteknek. 

Miért olyan rosszak a műanyag palackok?

 

A műanyag palackok önmagukban nem rosszak. Valójában sok éven át nagy mennyiségben használják víz és sok más folyadék szállítására és tárolására  a világ minden sarkában.

A probléma pontosan az eldobható, egyszer használatos műanyagok tömeges használata. Évente 500 milliárd műanyag palack készül a világon, és ez csak műanyag palack!

Az eldobható műanyagok mindössze 9%-át hasznosítják újra világszerte. A fennmaradó 81% fele hulladéklerakókba kerül, a másik fele pedig folyókat, tengereket, strandokat, hegyeket, városokat szennyez.

Ráadásul a műanyag átlagosan 400 év alatt bomlik le, ami a műanyag növekvő és szinte korlátlan felhalmozódását eredményezi mindenhol. Manapság ki ne látott volna képeket műanyag szigetekről, amelyek tengereinkben, óceánjainkban lebegnek?

 

Mit használhatok az eldobható palackok elkerülésére? Mik az egyszer használatos műanyag alternatívái?

 

Számos palackfajta közül választhatunk. Ízlésünknek vagy felhasználási szokásainknak megfelelően. Lehetnek rozsdamentes acélból, alumíniumból, üvegből vagy épp tritánból készült kulacsok. Használatuk rendkívül egyszerű, csak feltöltöd őket reggel mielőtt elindulnál és kész.

 

Mennyi ideig bírja az újrafelhasználható palack? Hányszor használhatom?

 

Az újrafelhasználható palack hasznos élettartama elsősorban az anyagtól és a karbantartástól függ.

A rozsdamentes acél és alumínium palackok sok évig kitartanak. Még a Tritan, egy kiváló minőségű, bpa- és ftalátmentes, újrafelhasználható és újrahasznosítható műanyag is jó, és tartós alternatíva.

Ha csak nem töröd össze, vaqy ütöd meg erősen az acél, alumínium és üveg palackok évekig kitartanak. A dekorált palackoknál célszerű kerülni a mosogatógép használatát, a tritán kulacsoknál vigyázni kell a karcolódásokra. Sokkal jellemzőbb az, hogy te unod majd meg a palackodat és vásárolsz egy másikat, mintsem, hogy tönkre menne.

Képzeld el, mennyi pénzt spórolhatsz meg a zsebednek és műanyag palackot a környezetnek egy újrafelhasználható palackkal, amely például 5 évig kitart!

 

Mi van, ha szeretnék egy újrafelhasználható kulacsot a gyerekeimnek?

 

A Carl Oscarnak például van egy speciális, gyerekeknek szóló termékcsaládja, a TempFlask 350ml, amely játékos grafikákkal, lekerekített sarkokkal, vákuumszigeteléssel és extra kupakkal segíti a gyerekek vízfogyasztását.

Természetesen minden gyermektermékünk nem mérgező anyagokból és káros összetevők nélküli festékekkel készül. Ezenkívül biztonságos kialakításúak (nincs éles perem és nincs becsípődés veszélye).

Biztonságosak a webshopban található palackok az egészségemre?

 

Nagyon biztonságos! Egyik palackunk, kulacsunk, termoszunk vagy más újrafelhasználható termékünk sem tartalmaz bpa-t, ftalátot vagy más káros anyagot. Ezen kívül minden dekorált kulacs jóváhagyott beszállítóktól származó, akik nem mérgező külső bevonatokkal festenek.

Más szóval, minden termékünk 100%-ban biztonságos az élelmiszerek számára, és így az Te számodra is. 

Hol vásárolhatok újrafelhasználható palackokat?

 

Weboldalunkon: https://www.elbon.hu

Ezen kívül több webshop és offline üzlet is forgalmazza a termékeinket. Elérhetőségükről érdeklődj az info@elbon.hu címen.

Melyik a legjobb vizespalack számomra: üveg, rozsdamentes acél vagy Tritan?

 

A három palack kiváló, és megfelel minden olyan követelménynek, amelyet egy termékkel szemben megkövetelünk, hogy a piacra kerüljön: újrahasznosíthatók, újrafelhasználhatók és megfelelnek a legszigorúbb nemzetközi egészségügyi előírásoknak.

Az egyik vagy a másik kiválasztása az Te igényeidtől függ:

Szeretnéd, hogy a víz hűvös legyen és a kávé forró? Szükséged van egy thermo palackra, másnéven termoszra. Szinte minden, áruházunkban megtalálható fém palacknak van szimplafalú és duplafalú változata. Minden duplafalú palack, egyben termosz is. Ami a folyadékot a kellő hőmérsékleten tartja akár egész napos használat mellett.

A palackok között sok olyat is találsz, amelynek széles szája van. Ezekbe könnyedén tudsz jeget vagy gyümölcsöket tölteni.

Ha pedig egy ujjal könnyen nyitható kupakot szeretnél, olyat amilyet a gyerekeknek szánt palackokon is alkalmaznak, akkor választhatod a Carl Oscar termokulacsokat vagy külön kiegészítőként a 24Bottles vizespalackokhoz használható kupakot.

Ha a hőteljesítmény nem elsődleges a számodra, választhatsz az acélnál nehezebb de ugyanolyan biztonságos üveg palackok közül. Természetesen a leejtéssel fokozottabban kell vigyázni de cserébe mindig látni fogod a folyadék mennyiségét a palackodban.  Tudod már, melyik palack felel meg leginkább az ízlésednek?

Most már csak a kívánt méretet és színt kell kiválasztanod – nem könnyű!

Azt mondják, hogy egyes alumíniumpalackok belső bevonata káros lehet. Veszélyesek az alumínium palackok?

 

Sajnos vannak olyan alumíniumpalackok a piacon, amelyek nem felelnek meg az európai egészségügyi jogszabályoknak, sem az amerikai FDA-nak, sem másoknak. Ezek belső bevonat nélküli vagy gyanta alapú palackok, amelyek az egészségre potenciálisan veszélyes anyagokat továbbíthatják.

Éppen ezért webáruházunkban nem találsz alumíniumból készült vizespalackot.

Minden rozsdamentes acél palack egyforma a piacon? Hogyan használják fel a rozsdamentes acélt a termékek előállításához?

 

Nem minden rozsdamentes acél egyforma. A rozsdamentes acél különböző elemekből készült ötvözet: vasérc, króm, szilícium, nikkel, szén, nitrogén és mangán. A fém tulajdonságai az egyes elemek mennyiségétől függenek, sőt, a piacon több mint 57 féle rozsdamentes acél található.

A webáruházunkban található rozsdamentes acél palackok speciális élelmiszeripari acélból készülnek, mindenféle méreganyagtól mentesen, 18/8-as minőségi fokozattal. Ez a króm és a nikkel százalékos arányát jelzi az acélban: 18% króm és 8% nikkel. Ezek együttesen adják palackjaink keménységének és oxidációval szembeni ellenállásának jellemzőit.

Hol gyártják a termékeket?

 

Termékeink nagy része Kínában, ellenőrzött gyártósorokon készülnek, szigorú minőségbiztosítási rendszernek megfelelően. Ezért minden termék megfelel a hatósági előírásoknak és rendelkezik megfelelősségi nyilatkozattal.

Használhatom a palackomat gyümölcslevekkel?

 

Igen. Akár savas levekkel is megtöltheted, például narancs vagy alma. Az ilyen típusú italokhoz, acél, üveg és a tritán palackok is alkalmasak.

Javasoljuk azonban, hogy használat után azonnal mosd ki az üveget. Így nem hagynak nyomot ezek az italok a palackban.

A Bboom termékek kupakja alá használj dupla szilikon gyűrűt a biztosabb záródásért.

Használhatom a palackomat tejjel, turmixokkal vagy tejtermékekkel?

 

Természetesen igen. Sőt a hőtartós, termopalackokban a hideg tejet biztonságosan tárolhatod órákon keresztül akár a tűző napon is.

Használhatom a palackomat alkoholos italokhoz?

 

Igen, még a magas alkohol tartalmú italokat is.

Használhatom a palackokat nagyon forró folyadékokkal?

 

Általában anyagaink ellenállnak a magas folyadékhőmérsékletnek.

Nagyon fontos azonban néhány kivételt szem előtt tartani, amikor forró folyadékot használunk.

Azt tanácsoljuk, hogy a duplafalú rozsdamentes acél palackokon kívül ne tölts nagyon forró folyadékot a palackokba. Az összes többi anyag kisebb-nagyobb mértékben hőátadó, és az átforrósodott palackot megfogva égési sérülést is okozhat.

Ha a palack rozsdamentes acélból készült, akkor nagyon forró folyadékkal is használhatod. De azt is javasoljuk, hogy fokozottan ügyelj a véletlen égési sérülések elkerülésére, különösen a szívószálas, vagy egy ujjal nyitható kupakkal. 

Amikor kinyitod a szájrészt, a nyomás némi fröccsenést okozhat, és ha a folyadék nagyon forró, égési sérüléseket okozhat. Ha csavaros kupakot használsz, a kockázat kisebb, de ennek ellenére óvatosnak kell lenned, mert a hőtartós palackok kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, és a folyadék órákig nagyon forró marad.

Miért "izzadnak" egyes üvegek?

 

A szimplafalú palackokban, amikor a benne lévő folyadék hideg és a külső hőmérséklet meleg, kondenzációs hatás cseppeket képez a palack felületén, és azt a benyomást kelti, hogy a palackunk "izzad". Ez egy normális és teljesen ártalmatlan hatás, amely kannákban, üvegpalackokban és egyéb tartályokban is megfigyelhető.

Betehetem az üvegemet a fagyasztóba?

 

Nem javasoljuk, hogy az üveget a fagyasztóba tedd sőt, a duplafalú szigetelt palackokat TILOS betenni a fagyasztóba, mert a vakuumszigetelés károsodhat. Bármilyen folyadék, amikor megszilárdul, megnövekszik a térfogata, és az palack deformálódását vagy akár eltörését okozhatja.

Ha mégis be szeretnéd tenni a fagyasztóba, akkor a szimplafalú, acél palackokat rövid ideig beteheted, de ügyelj arra, hogy ne töltsd tovább a palackot a teljes kapacitásának háromnegyedénél.

Betehetem a  palackomat a mikrohullámú sütőbe?

 

Egyik acél palackunk sem használható mikrohullámú sütőben. Az üveg palackokat viszont biztonsággal mikrózhatod, de ha van rajta szilikon vagy más burkolat azt célszerű eltávolítani elötte.

Betehetem az üvegemet a mosogatógépbe?

 

Annak érdekében, hogy termékeink élettartama ne csökkenjen, általában a kézi mosást javasoljuk. Manapság léteznek nagyon agresszív mosogatószerek és mosogatógépek, amelyek akár 90 fokos hőmérsékletet is elérhetnek, és mindkét tényező károsíthatja a palack kupakját és a külső bevonatot.

Ennek ellenére, ha a palack nincs festve, akkor nem túl magas hőmérsékleten, vagy hideg mosási programban, a mosogatógép felső polcán elmosható. A kupakot vedd le róla, és mosogatás után töröld szárazra a kupakot és a palack testet is.

Szétszedhetem a palack kupakját a jobb tisztítás érdekében?

 

Igen szétszedheted, a tömítéseket óvatosan távolítsd el, és ne felejtsd el visszarakni, ha már megszáradtak.

Mit kell tennem, mielőtt először használnám a kulacsot vagy a termoszt?

 

Javasoljuk, hogy meleg vízzel és enyhe tisztítószerrel tisztítsd meg. A palackot szappanos vízzel rázd fel többször, alaposan öblítsd ki, és készen áll az első használatra.

Az kulacsomnak szaga van, és nem tudom eltávolítani. Mit tehetek?

 

Előfordul, hogy a palackokban használt folyadék a kupakhoz tapad, és a normál tisztítás nem távolítja el. Javasoljuk, hogy az üveget és a kupakot is dörzsöld meleg víz és ecet oldatával.

Ha nagyon szélsőséges, használhatunk meleg vizes oldatot 4 vagy 5 csepp fehérítővel. Akár egy éjszakán át az üveget és a kupakot is ebben az oldatban hagyhatod. Ezt követően mosd ki az üveget és a kupakot forró szappanos vízzel, majd öblítsd le.

Újra használatra kész évekig!

Az acél palackomat véletlenül leejtettem és behorpadt, vagy a bevonat megsérült. A belső tér sérült? Használhatom még?

 

Palackjainkra 2 év garanciát vállalunk bármilyen gyártási hibára, de bizonyos távolságból leesés esetén megsérülhetnek, ezekre a károkra a garancia nem terjed ki.

Ha leejtesz egy acél palackot, probléma nélkül használhatod tovább.  Ha leejtünk egy termopalackot, a legrosszabb, ami történhet, hogy a két acélfal között a vákuumot fenntartó szelep sérül, és a palack szigetelése megszűnik. Ebben az esetben gond nélkül tovább használhatod, bár termopalackként már nem működik.

És most, hogy már mindent tudsz nézz szét termékeink között és találd meg a neked megfelelőt.  Termékek

Maradt még kérdésed? Írd meg nekünk. Katt ide!