Ingyenes kiszállítás 10.000ft rendelés felett.

Forró drót: +36 20/475 6406

Gyakran ismételt kérdések

 

 

Miért válaszd a 24bottles palackot? 

 

Az Olasz gyártó elkötelezte magát egy újfajta üzlet mellett, amely egyensúlyban tartja a célt és a profitot.

Minősített B Corporation néven pozitív változást akarnak elérni azáltal, hogy intelligens megoldásokat kínálnak a mindennapi hidratáláshoz, elősegítve a fenntarthatóbb életmódot. 

B corporate tanúsítvány

A 24Bottles összes terméke olasz gyártmányú, biztonságos, hosszú élettartamú és újrafelhasználható, és a törvényi előírásoknak megfelelően folyamatosan tesztelik a minőségi és biztonsági előírásoknak (hogy megfeleljenek az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagokra vonatkozó MOCA irányelvnek).

A 24Bottles egyedisége, védjegyes, olasz dizájnnal kezdődik. Olyan palackokat gyártanak, amelyek képesek kombinálni a formát és a funkciót. Az elegáns kialakítás nem befolyásolja a funkcionalitást. A tökéletes méretű és könnyen hordozható 24Bottles termékek kompakt kialakításuknak köszönhetően kényelmes felhasználási élményt nyújtanak útközben. Kiváló teljesítményt nyújt kisebb helyen és könnyebb súlyban, mint az azonos méretű termékek.

Ráadásul több tucat különböző minta és szín közül választhatsz, és személyre szabhatod az összes 24Bottles terméket, hogy egyedivé és valóban a sajátoddá válljon. 

"Kompenzáljuk termékeink szén-dioxid-kibocsátását azzal, hogy világszerte támogatjuk az erdősítési programokat, és olyan jótékonysági akciókban veszünk részt, amelyek egy jobb jövő építésére törekszenek, mint például a Műanyag Bálna Alapítvány és a Malala Alapítvány. 

Tudjon meg többet a felelősségteljes vállalkozásunkról."

 

Mit jelent a -0,08 jelölés a palackokon?

 

0,08 jelölés a kibocsátott CO2 mennyiségét jelzi egyetlen, egyszer használatos 500 ml-es műanyag palack gyártása során. -0,08-at nyomtattunk a Urban palackunkra, hogy emlékeztessünk arra, hogy minden alkalommal, amikor újrafelhasználható palackodnak újratöltését választod a műanyag palack helyett, elkerülöd, hogy 0,08 kg CO2 kerüljön a légkörbe.

24bottles palackokkal stílusosan tudsz segíteni a bolygónk jobb levegőéért. Napról napra, lépésről lépésre segítünk csökkenteni széndioxid-kibocsátását.

 

Minden 24bottles palack szigetelt?

 

Az Urban palackok szimplafalú rozsdamentes acélból készülnek, így nem tartják fenn a bennük lévő folyadék hőmérsékletét, hacsak nem a 24Bottles Thermal Cover borítást használják, amely akár 3 órán át is melegen tartja az italokat, és legfeljebb 4 órán át hideg. 

A Clima palackokat viszont kifejezetten italok szigetelésére és hőmérsékletük fenntartására tervezték. A Clima palackok dupla, rozsdamentes acél falú vákuumtechnikával készülnek, amely lehetővé teszi, hogy az italok további tartozékok nélkül 12 órán át melegen, 24 órán át pedig hidegen maradjanak.

 

Mosogatógépben mosható a 24bottles palack?

 

A 24bottles rozsdamentesacél kivitelű, dekorálatlan palackjai mosogatógépben moshatók. Minden más színes palack esetében a mosogatógépben történő mosás nem ajánlott, a festék károsodásának elkerülése érdekében. 

Megjegyzés: A 24Bottles mosogatógépben történő mosásából származó bármilyen deformáció vagy hiba érvényteleníti a garanciát.

 

A 24bottles palackokban van belső műanyag bevonat?

 

Természetesen nem! A kiváló minőségű 18/8 élelmiszeripari rozsdamentes acél, amelyet termékeink gyártásához használunk, biztonságos, bevonat nélküli. 100% -ban ftalát- és BPA-mentes, mivel nem tartalmaz belső műanyag rétegeket, és lehetővé teszi, hogy a 24-es palackjai bármilyen italt tartalmazzanak.

 

Hogyan tisztíthatom a palackomat?

 

A 24Bottles termékek tisztítása egyszerű. Javasoljuk, hogy minden használat után öblítsd el forró vízzel, különösen akkor, ha a vízen kívül egyéb folyadékot tárolsz benne.

Használhatsz egyszerűen forró vizet és enyhe szappant, vagy forró víz, ecet és egy teáskanál szódabikarbóna keverékét a természetesebb alternatíva érdekében; ebben a kombinációban az ecet és a hidrogén-karbonát pezsgő reakciót ad, amely megkönnyíti a vízen kívüli italok foltjainak és maradványainak eltávolítását.

Miután megmostad, hagyd az üveget fejjel lefelé és fedél nélkül száradni.

A folyamatos használat következtében kis foltok jelenhetnek meg a palackban, különösen kávéval vagy fekete teával használva, de ne aggódj: ez nem változtatja meg a 24Bottles biztonságát és tartósságát.

Bármilyen italt tölthetek a 24bottles palackba?

 

Persze! Az alumínium és műanyag palackokkal ellentétben az újrafelhasználható palackok gyártásához használt rozsdamentes acél, természetesen bevonat nélküli, és ideális mindenféle folyadék tartására és tárolására. Az alumínium nem alkalmas ételekkel és italokkal (különösen forró és savas) való érintkezéshez, mivel erősen mérgező.

Ezzel szemben rozsdamentes acél palackjaink 100% kiváló minőségű 18/8 rozsdamentes acélból készülnek és BPA-mentesek. Mind a Urban palackunk , mind a Clima palackunk természetesen tartalmazhat bármilyen típusú italt, akár forró, akár hideg állapotban, savat vagy szénsavas italt újra és újra, anélkül, hogy bármilyen ízt adna vagy káros anyagokat szabadítana fel.

 

Mi az a polipropilén?

 

A polipropilén egy kemény, de könnyű, merev és kristályos hőre lágyuló polimer, amelyet PP-ként is emlegetnek, vagy csak számmal:   (amely a gyanta azonosító kódja), kiváló hőállósági tulajdonságokkal.

A polipropilén egyike a ma megtalálható három legelterjedtebb polimer egyikének, rendkívül gyakori számos háztartási termékben és fogyasztási cikkekben, köztük cumisüvegekben is. Nem reagál vízzel, mosószerekkel, savakkal, így nem bomlik le könnyen. Elég tartós, ezért ellenáll a napi kopásnak.

A polipropilént biztonságosnak tekintik az újrafelhasználáshoz, és ma már a legtöbb újrahasznosító program elfogadja. Megolvasztható és átalakítható műanyag pelletekké, amelyeket aztán új termékek előállítására használnak fel.

A biztonságod érdekében a 24Bottles egyes fedelekben és kupakokban csak BPA- és ftalátmentes polipropilént használ.

 

Biztonságos a 24bottles palackok festése?

 

A 24bottles palackfestékek tartós akril, gyanta alapú festékkel készülnek, ólomtól és más mérgező vegyi anyagoktól mentesen, élelmiszerek számára engedélyezettek: mert a biztonság az első.

Megjegyzés: Ha leejted a palackot, az horpadhat, de soha nem kell aggódnod a biztonságért: még akkor se, ha a rozsdamentes acél palack behorpad, hosszú ideig továbbra is szolgálni fogj téged, anélkül, hogy valaha vegyi anyagokat vagy méreganyagokat szabadítana fel az italodban.

 

Tehetem a 24bottles palackot hűtőbe vagy fagyasztószekrénybe?

 

Ha frissítő italra vágysz, beteheted az Urban palackokat a fagyasztóba, de csak rövid ideig. A folyadékok megfagyva kitágulnak, károsíthatva a tartály anyagát. Az ilyen típusú gondatlanságból eredő bármilyen deformáció a garancia érvényét veszti. A Urban palack hűtőbe helyezése teljesen biztonságos, és nem okoz kárt a palackban. 

Az Clima palackokat SOHA nem szabad a fagyasztóba tenni, mert ez károsíthatja a palackot és annak hőkapacitását.

 

A különböző kupakok minden 24bottles palackhoz illenek?

 

Igen, a különböző kupakok mind a Clima palackhoz, mind az Urban palackhoz, minden mérethez alkalmasak. Így tetszésed szerint variálhatod őket. 

 

Nikkel allergia, mi az?

 

Nagy teljesítményű, könnyű, tartós és biztonságos termékek létrehozásához a 18/8 rozsdamentes acélra, 18% krómból és 8% nikkelből készült élelmiszeripari fémre támaszkodunk.

Ha allergiás vagy a nikkelre, javasoljuk, hogy a 24Bottles termékek használata előtt beszélj kezelő orvosoddal. 

 

Hogyan készülnek a 24bottles palackok?

 

"Gyártóinkat és partnereinket nagyon körültekintően választjuk meg, és gyakran magunk is meglátogatjuk a létesítményeket."

Az összes 24Bottles terméket jelenleg Kínában (Zhejiang tartomány) gyártják tanúsított partnerek, akik az alábbiakra vonatkozó tanúsítványokat vezettek be és tartottak fenn:

Minőségirányítási rendszer (ISO 9001)

Környezetirányítási rendszer (ISO 14001) 

Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer (OHSAS 18001)

Üvegházhatású gázok - A termékek szénlábnyoma (ISO 14067: 2018)

Folyamatos egyeztetést folytatnak a felek között annak biztosítása érdekében, hogy az előállítás, a minőség és a biztonság, a tisztességes munka, az etikus üzleti gyakorlatok és a környezeti felelősség tekintetében, a magas ipari szabványoknak megfelelően történjen. A felek magatartási kódexben állapodnak meg az egészség, a biztonság, a tisztesség és a felelős gazdálkodás biztosítása érdekében beszállítóinkkal.

A társadalmi és környezeti értékeléseket folyamatosan végzik, csakúgy, mint az anyag- és termékbiztonsági vizsgálatokat.

 

Mi az a 18/8 rozsdamentes acél?

 

"Nem kímélünk erőfeszítéseket a biztonság terén."

Nagy teljesítményű, könnyű, tartós és biztonságos palackok létrehozásához a 18/8 rozsdamentes acélra, 18% krómból és 8% nikkelből készült élelmiszeripari fémre támaszkodunk.

A rozsdamentes acél természetesen biztonságos, és nem igényel további folyamatokat, hogy ártalmatlanná váljon élelmiszerekkel és italokkal érintkezve. Stabilabb, mint más anyagok: például az alumínium savas, szénsavas vagy forró italokkal érintkezve gyorsan korrodálhat káros hatásokkal.

A rozsdamentes acél a legkíválóbb alapanyag az élelmiszer-ellátásban, mert:

  • nem porózus
  • nem korrozív 
  • nagyon ellenáll a rozsdának 
  • vízálló
  • oxidáló savakkal szemben ellenálló

Csak a legjobb minőségű anyagokat választjuk a maximális biztonság érdekében:

18/8, élelmiszeripari, ausztenites rozsdamentes acél AISI 304 típusú (palackok és tartályok)

100% BPA-mentes, ftalátmentes polipropilén sz. 5 (kupakok)

élelmiszeripari szilikon (tömítések)

Folyamatosan teszteljük termékeinket, hogy megfeleljenek a törvény által előírt legmagasabb követelményeknek, és alávetjük őket a vezető tanúsító szervezetek által elvégzett megfelelőségi teszteknek.