12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Carl Oscar Svéd dizájn és tervezés.

A Carl Oscar® márka 2007-ben született Svédországban.

 

Tíz évvel ezelőtt, Annika és Niclas, gyermekeikkel, Carllal és Oscarral utaztak. Carl a kocsi hátsó ülésén fogyasztotta éppen dobozos gyümölcslevét. A doboz tartalma nagyrészt a kocsi ülésén végezte, mikor Carl összeszorította a dobozt, hatalmas rendetlenséget eredményezve. Abban a pillanatban született meg az első termék, a gyümölcslétartó doboz ötlete, melyet azóta még sok más követett, lásd lejjebb a katalógusban. ⇐

 

Carl Oscar gyümölcslétartó doboz

 

Az outdoor iparban szerzett 30 évnyi munkatapasztalatot szerették volna kamatoztatni termékeik megtervezésekor. Annika ügyfélszolgálatosként dolgozott, majd szállítással, marketinggel és kommunikációval foglalkozott. Niclas pedig a gyártásban, termékfejlesztésben, beszerzésben és a logisztikai folyamatokban vett részt.

 

„A jó outdoor termék kulcsa a funkcionalitás és a kiváló minőség.”

 

A funkcionalitást pedig ötvözték a különleges dizájnnal és a színek bátor használatával. Céljuk, hogy megfizethető funkcionális termékeket gyártsanak, melyek megkönnyítik a vásárlók mindennapjait, szórakoztató, inspiráló kinézetük mellett.

A felhasznált anyagok mind ellenőrzött, megfelelősségi tanúsítvánnyal rendelkező, minőségi alapanyagok. A műanyagok BPA és Ftalát mentesek. Az acél 304-es 18/8 élelmiszerminőségű rozsdamentes acél, és a kulacsok, termoszok nem tartalmaznak belső műanyag borítást.

A Carl Oscar Wisdom™ termékeken található illusztrációk a világhírű Magdalena Lundkvist víziói alapján készültek, így a család személyes élményei mellett, az ő különleges világnézete és empirikus módszerrel begyűjtött emlékei jelennek meg. Az állati karakterek, Linn Eldin svéd illusztrátor által lettek megálmodva, és csak a Carl Oscar® termékein jelennek meg.

 

Carl Oscar tehenes kollekció

 

Színes dizájnjainkkal olyan termékeket alkottak, amelyek kicsik és nagyok számára is vonzóak, függetlenül kulturális hovatartozásuktól. A funkcionalitás pedig alap. Saját családjuk szolgáltatta az inspirációt az új funkciók kifejlesztésekor. Úgy tűnik, hogy ezek a különleges funkciók pedig minden kontinensen elnyerték a családok tetszését. Termékeik osztatlan népszerűségnek örvendenek a gyerekek és a felnőttek között a Föld 38 országában.

 

A Carl Oscar® termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója az elbon.hu

 A teljes termékválaszték és a részletes információk az alábbi lapozható katalógusban megtekinthetők.

 

 

Carl Oscar® Termék katalógus

Kattints ide ha nem jelenik meg a katalógus.További információért, viszonteladói árakért vedd fel velünk a kapcsolatot.