12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
2 999 Ft - 4 999 Ft
Űrtartalom
Magasság
Átmérő
Súly

Ars Una kulacsok

Ars Una logo Az Ars Una kulacsok Eastman Tritan alapanyagból készülnek.

Ez egy sokkal környezetbarátabb és egészségesebb műanyag, mint például a polistirol (PS). 100%-ban BPA mentes. Az Ars Una kulacsok kedvező árukkal, divatos, fiatalos dizájnokkal hódítanak. Cseppmentes záródás, könnyű súly és tartós kialakítás jellemzik a termékeket. Megvásárlásukkal Magyar vállalkozásokat támogatsz.


6termék 16
6termék 16

Az Ars Una márkanév és a piros-fekete-fehér logó sokak számára ismerős lehet. 

1991-ben amikor Magyar családi vállalkozás elindult, még csak szuper képeslapokat forgalmazott. Az ötlet és a kivitelezés olyan népszerű lett, hogy a képeslapokat hamarosan további képeslapok majd más termékek is követték. Kibővült a termékválaszték dossziékkal és füzetekkel.

A családban a gyermekek érkezése szülte meg azt az igényt, hogy olyan termékek is napvilágot lássanak, amelyek tartosságukkal, funkcionális kialakításukkal kiállják a hétköznapi próbákat. 

Ma már az Ars Una iskolaszerei, (táskák, tolltartók, füzetek) bizonyítottak, és több ezer családban használják őket nap mint nap.

A kollekciók részei lettek a kulacsok. Nem véletlen, hogy a gyermekek számára tervezett tanszerek mellé, hasonló dizájnban lehet választani vizespalackot is. Így szinte minden grafika egy kis kollekció része. Akár fiús, akár lányos mintát szeretnél, biztosan találsz olyat aminek további kiegészítőivel, egy teljes sort tudsz összeállítani. 

Tudtad? Az Ars Una 4 szeres Magyar Brands díjas, és 2020-tól Superbarnds díjban is részesült. Már ez önmagában elegendő garancia a minőségi, kiválló termékekre.