12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Termosz és Kulacs

Az Elbon.hu a prémium termoszok és kulacsok webáruháza. 

Webáruházunkban számos népszerű világmárka megtalálható, melyek közül a legtöbbnek kizárólagos forgalmazói is vagyunk. Széles választékkal rendelkezünk a prémium minőségű rozsdamentes duplafalú termoszok, a szintén rozsdamentes acélból készült szimplafalú kulacsok és az Eastman™ Tritán alapanyagot használó műanyag vizespalackok terén.

Választékunkban megtalálható a szivárgásmentesen záródó gyerekkulacs számos változata. Vidám külsővel és tökéletes kidolgozással, igazán tartós használatra tervezve. Természetesen a többi korosztály épp úgy megtalálja az egyéniségének, szükségleteinek legjobban megfelelő legtrendibb palackokat.

A termoszok, kulacsok és vizespalackok kiválasztásban is segítünk.

 

A tudatos életmód szerves részét képezi, hogy ökológiai lábnyomunkat csökkentsük, ahol csak lehet.  Az egyszer használatos műanyag palackok terjedése olyan mértékű akadály, amelyet az újrahasznosítás nem képes megoldani. Ugyanis hiába a tudatos életmód, ha a szemétbe kerülő műanyag csak töredéke jut el az újrafeldolgozó üzemekbe. Sokkal könnyebben tehetünk a szemét gyarapodása ellen, ha más alternatív megoldást választunk a folyadék tárolására és szállítására.

A napi folyadékbevitel rendkívül fontos, pláne a mai rohanó világunkban, amikor sokszor erről megfeledkezünk. Óriási probléma, ha ilyenkor sietségünkben vagy, mert egyszerűbbnek gondoljuk, eldobható vizespalackokat, cukrozott üdítőket vásárolunk egy boltban.

Hiszen így csak növeljük a szemetet, nem beszélbe arról, hogy az egészségünket is kockáztatjuk. A mikroműanyagok jelenléte a flakonokban már komoly kockázati tényező. Nem beszélve a sokszor megkérdőjelezhető palack alapanyagokról.

És itt elérkeztünk arra a pontra amiért TE, kedves vásárló, eljutottál hozzánk. Mert az első lépésen, a felismerésen már túl vagy. Már tudod, hogy az egyszerhasználatos műanyag palackok helyett sokkal jobb és fenntarthatóbb választás egy újra és újra felhasználható kulacs.

De a tökéletesen megfelelő kulacs kiválasztásáig még pár lépés hátra van. Nem mindegy ugyanis, hogy melyik vizespalackot választod, hiszen az egyéniségednek és az igényeidnek is meg kel, hogy feleljen.

Éppen ezért webáruházunkban csak olyan termoszokat, kulacsokat és vizespalackokat találsz, amelyek tökéletes minőségűek. Mind az alapanyagok tekintetében, mind a kidolgozásukban.

Az összes, rozsdamentes acélból készülő, hőtartós termoszunk és szimplafalú kulacsunk 304-es élelmiszerminőségű acélból készült. A műanyag kulacsok pedig Eastman Tritán alapanyagból, ami egy sokkal biztonságosabb műanyag, mint a Polistirol (PS) vagy a polietilen-tereftalán (PET) vagy akár a polikarbonát (PC).  Alumíniumból készülő kulacsot nem találsz nálunk, mert az alumínium szintén káros a szervezetre. Éppen ezért a legtöbb ilyen vizespalack belsejében, műanyag bevonatot alkalmaznak, ami szintén nem túl egészséges.

Méretét tekintve sokféle űrtartalom közül tudsz választani. 450-520ml között a leggyakoribb, de ennél nagyobbak és kisebbek is találhatók. Ha igazán nagyot szeretnél, akkor neked a 24bottles 800ml-es vagy 1000ml-es kiszerelések fognak tetszeni. Ez már a napi folyadékbevitel közel felét biztosítja. A gyerekekre is gondoltunk, A Svéd Carl Oscar népszerű termoszai és vizes kulacsai között egészen kicsi méretek is megtalálhatók. Vidám grafikával öt féle 350ml-es méret közül szemezgethetsz.

A gyerekeknek készülő palackoknál kiemelten fontos, hogy csepegésmentesen, szivárgásmentesen záródjanak, és a legnagyobb igénybevételnek is ellenálljanak. A könnyű súly és az egyszerű nyitás-zárás is komoly követelmény. És ez mind mit sem ér, ha a gyerkőcnek nem tetszik a dizájn. Éppen ezért sokféle változatos grafikájú kulacsot és termoszt tartunk. Így biztosan találsz egy jó dinós, párducos, királylányos, egyszarvú (unikornis) vagy akár láma figurásat. Nézz körül az ARS UNA vizespalackok között is.

 

ÉS persze gondolunk mindenkire, aki nem csak használati tárgyként tekint egy palackra, hanem egyénisége, világnézete kifejezéseként is. A Carl Oscar az Izmee és a Bboom palackok a legtrendibb és legdivatosabb bevonatokat kapták. Találsz közöttük egészen összetett grafikai elemekkel tarkított, rúna elemeket hordozó dizájnt. De a legextrémebb vagy épp az avantgárd stílus kedvelői is mosolyogva válogathatnak. Kidolgozás tekintetében, fényes, matt, érdes vagy épp ezek keveréke választható. Egyszerű alapszínek vagy épp fémhatású felületek, arany, platina, rosegold és szivárványszínek között keresgélhetsz.  

 

Tehát legyen szó duplafalú, hőtartós termoszról, szimplafalú, pillekönnyű városi kulacsról, tritán műanyag vizespalackról, gyerekkulacsról, dizájn kulacsról, biztonságos, cseppmentes palackokról, nálunk megtalálod. Nézd meg az összes termékünket és ígérjük, hogy villámgyorsan kiszállítjuk a neked leginkább megfelelőt.