12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

A 24Bottles támogatja a nőket

2022.10.10 20:35
A 24Bottles támogatja a nőket

Támogatjuk a nőket.

 

Talán nem tudod, de a 24bottles kulacs megvásárlásával a nőket is támogatod. Hogy lehet ez?

A nemek közötti egyenlőség fenntarthatóbb társadalomhoz vezet. Augusztus 26-án ünnepeltük a nemek közötti egyenlőség napját. De nem csak egy napig lenne fontos ezt ünnepelnük és figyelmet fordítani rá. Ebben a pillanatban ez még jelentősebb. A legújabb statisztikák azt mutatják, hogy a nemek közötti egyenlőtlenségek a nőket jobban kitették például a COVID-19-hez kapcsolódó gazdasági következményeknek, mint a férfiakat.

 

A nemek közötti egyenlőség alapvető emberi jog, és – amint azt az Egyesült Nemzetek Szervezete is kijelenti – a békés, virágzó és fenntartható világ eszköze.

 

Így alakult a nők egyetemes szavaztati joga 2021ig 

 

A munkahelyi egyenlőség, az alapvető szolgáltatások és a gazdasági lehetőségek előmozdítói, a jogi védelem, a politikai képviselet, a fizikai biztonság és az autonómia azok a kérdések, amelyekkel foglalkozni kell.

 

Ha most cselekszünk az jelentős lehetőséget tartogat a jövőnk számára.

 

De hogyan befolyásolta a Covid-19 a nemek közötti egyenlőséget?

A világjárvány a nőket jobban érintette, mint a férfiakat. Csak hogy egy példát említsek, a nők a világ teljes fizetetlen gondozási munkájának 75 százalékát teszik ki, beleértve a gyermekek és idősek gondozását, a főzést és a takarítást. Ez befolyásolja a nők azon képességét, hogy megtartsák munkahelyüket, szakmai és műszaki karriert folytassanak, valamint vezető pozíciókat töltsenek be.

A 24Bottles-nél a nők a teljes munkaerő 65%-át teszik ki, és a vezetői szerepek kétharmadát nők töltik be.

 

Hogyan erősíti a 24Bottles a nőket?

 

„Olyan globális gazdaságot képzelünk el, amely az üzleti életet jó erőként használja, és minden nap arra törekszünk, hogy csökkentsük társadalmi hatásunkat.”

 

„A következetesség egyik alapvető meggyőződésünk: a bevételeknek és az üzletnek egy szinten kell lennie az értékvezérelt, környezeti és társadalmi elkötelezettséggel. Türelemmel, kitartással és elhivatottsággal dolgozunk azon, hogy ötleteinket a vállalaton belül és kívül egy pozitív, végtelen megosztási ciklusban terjesszük.”

 Különböző nemzetiségű nők

A 24Bottles egy minősített B Corporation.

 

A 24Bottles alapítói és humánerőforrás-csoportjuk hajthatatlanul ragaszkodik a kérdéshez, és olyan munkakörnyezetet ösztönöz, amelyben a férfiak képviselhetik a női munkatársakat.

 

Erősen hisznek a példamutatásban; ezért támogatják a nők által vezetett vállalkozásokat is. Az évek során olyan fiatal női tervezőkkel dolgoztak együtt, mint Elena Salmistraro, Olimpia Zagnoli, és támogattak olyan nőket erősítő szervezeteket, mint a Malala Fund.

 

És éppen ezért, a 24Bottles palackok megvásárlásával te is hozzájárul a nemek közötti egyenlőség erősítéséhez.

Ha még nincs 24bottles palackod, itt érdemes szétnézned.

 

A Clima palackok duplafalu, hőszigetelt palackok. Akár 12órán keresztül is melegen tartják teádat vagy kávédat. Vagy 24órán keresztül hidegen, ha épp arra van szükséged. Válasz az Urban kulacsokat, ha nem fontos a hőtartás, de számít a súly. Pillekönnyű, szimplafalu kulacsok a mindennapi élethez tervezve.