12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

5 nyomos érv a kulacs mellett

2022.05.15 09:10
5 nyomos érv a kulacs mellett

VIZES PALACK: 5 JÓ ÉRV, HOGY MINDIG HASZNÁLJ EGYET

 

Zöld, divatos és praktikus: nem véletlen, hogy a kulacsok egyre több embert hódítanak meg, és válnak divatos kiegészítőkké.

 

tyúklábmintás kulaccsal álló szőke nő

 

Az OK? Hasznosak és divatosak. Hasznosak, mert hozzájárulnak a környezet védelméhez egy olyan időszakban, amikor a műanyaghulladék-szennyezés problémássá vált; divatos, mert a kulacsok testreszabottak, és bármilyen stílushoz illeszkednek, még a kifutón is.

A lelkiismeretes és fenntartható életmód szimbóluma, a kulacs más előnyökkel is jár: megtartja az italok hőmérsékletét és érzékszervi tulajdonságait, füleknek és vállpántoknak köszönhetően praktikusan hordozható, ugyanakkor megtakarítást is lehetővé tesz.

Talán nem mindenki tudja, hogy ezt a „találmányt” először 1850 körül Olaszországban készítette a piemonti Pietro Guglielminetti, az Olasz Királyi Hadsereg szállítója. Nyolc farúdból készült, amelyeket rohamgyűrűk tartottak össze. Az anyagokkal és a dizájnnal kapcsolatos kutatás azóta óriásit fejlődött, és ma a kulacs újra divatba jött.

Nézzük meg közelebbről azokat az okokat, amelyek miatt érdemes ezt a kiegészítőt választani.

Sapkát és sálat viselő nő, aki kulacsból iszik menet közben az utcán

Figyelem a környezetre: az öko-fenntartható kulacs Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a műanyagszennyezés az egyik legnagyobb veszély a környezetre. Probléma, amely aggasztó számadatokat állít elénk. Az adatok szerint a tengerszennyezés 80%-át a műanyag okozza, és csaknem fele egyszer használatos cikkekből származik.

A WWF adatok szerint évente 570 ezer tonna műanyag kerül a Földközi-tengerbe, ami percenként 33800 eldobható műanyag palacknak ​​felel meg ! Olaszország a palackozott víz egyik legbuzgóbb fogyasztója: 2019-ben 10 milliárd palackot vásároltak, amelyek többsége szénsavmentes vizet tartalmazott. Nap mint nap ki vagyunk téve a mikroműanyagok okozta károkról szóló figyelmeztetéseknek és híreknek: ez felkeltette a figyelmet a problémára, egyre inkább arra késztet bennünket, hogy a műanyagmentes tárgyakat válasszuk.

Ezért a műanyag fogyasztás csökkentésének egyik módja a vizes palackból való ivás az eldobható műanyag helyett. Lelkiismeretes gesztus a világ iránt, amelyben élünk, amelyet a fiatalabb generációk örökölnek majd.

A kulacs segít spórolni: A palackozott víz vásárlása káros a környezetre és a zsebünkre is. A csapvíz viszont sokkal olcsóbb. Minőségi szempontból is biztonságos, köszönhetően annak, hogy víztartó rétegekből származik, és folyamatos ellenőrzés alatt áll. Összetételének ugyanis meg kell felelnie a törvény által meghatározott szigorú paramétereknek. Ezért pénztárcád hálás lesz, hogy kulacsot választottál.

Az italok tartósítása A kulacs megőrzi tulajdonságait, különösen, ha acélból készült. Ez az inert anyag nem lép reakcióba tárolt folyadékokkal. Ez azt jelenti, hogy nem változtatja meg az ízét vagy az illatát. De még ennél is több: az acél nem korrodál, így savas anyagok tárolására is alkalmas (pl. gyümölcslevek vagy energiaitalok).

 

kulacs újratöltése egy víz automatánál

 

Vannak szigetelt vizes palackok is, amelyek garantálják a hőtartást. Ebben az esetben a palack hosszú ideig fenntartja a tárolt folyadék hőmérsékletét: meleg esetén akár 12 óráig, hidegen pedig 24 óráig. Rendkívül hasznos minőség bárki számára, aki órákig távol van otthonától.

Kivitel: egyedi vizes palackok Ökofenntartható, anélkül, hogy kompromisszumot kötnél a divat terén. A kulacsok azért váltak divatos kiegészítőkké, mert a környezetre való odafigyelés mellett kifejeznek valamit a felhasználó személyiségéről is. Végül, ezek a tartályok számos színben, dekorációban és textúrában állnak rendelkezésre, így bármilyen stílushoz zökkenőmentesen illesztheted őket : az elegánstól a kalandosig, vagy bármely nap hangulatának megfelelően.

Ezért az egyedi vizespalackok nemcsak funkcionális és zöld választás, hanem esztétikailag is vonzóak. Praktikus kiegészítő Végül egy másik minőség, amelyet nem szabad alábecsülni. Bárkinek, aki órákon át távol van otthonától, szüksége van egy praktikusan hordható és elpusztíthatatlan kiegészítőre.

Ebben az értelemben a vizes palackok ellenállnak az ütéseknek, és hosszú ideig újra felhasználhatók anélkül, hogy elhasználódnának. Kapcsok vagy vállpántok (beleértve a hozzáillőket is) szintén rendelkezésre állnak, így könnyen beviheted őket az irodába vagy hordozhatod a városban.

 

Az utcán sétáló nő, kalapban és kulaccsal a kezében

 

Ezért a kulacsok egyesítik a praktikum, a környezetre való odafigyelést és a dizájnt: a megfelelő választás azok számára, akik törődnek a környezettel és az ízléssel!

 

forrás: izmme.com