12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

A legjobb gyerekkulacsok

Major Dániel
2023.05.09 08:56
A legjobb gyerekkulacsok

Sziasztok gyerekek.  Ma azzal szeretnélek megismertetni benneteket, hogy miért is olyan menőek a rozsdamentes kulacsok, amik nem csak szuper kinézetűek, de még a környezetedet is kímélik.

A szüleitek biztosan régóta mondogatják nektek, hogy a víz egészséges, és mindig vigyetek magatokkal egy kulacsot, ha elindultok otthonról. De miért is fontos, hogy a kulacs rozsdamentes acélból készüljön?

carl oscar gyerek kulacsok többféle grafikával 

Tartós

Egyrészt a rozsdamentes kulacsok hosszú élettartamúak és tartósak, mert az anyag nem rozsdásodik és nem törik el könnyen. Ez azt jelenti, hogy sokáig tudjátok majd használni a palackokat, és nem kell a szüleiteknek folyamatosan újra vásárolniuk őket. Ráadásul, ha a kulacsot megtöltitek hideg vízzel, akkor akár több órára is megőrzi a hideg hőmérsékletet, így nyáron igazán jól jöhet. Csak képzeld el, hogy  a strandon vagy a játszótéren órákon át megőrzi a kedvenc italod hőmérsékletét. Ha pedig meleg italt szeretnétek vinni magatokkal, akkor sem kell aggódnotok, mert a rozsdamentes anyag megőrzi a forróságot is. Így télen is sokáig élvezhetitek a meleg tea vagy kakaó ízét.

 

Környezetbarát

Másrészt, a rozsdamentes kulacsok környezetbarátak, mivel újrahasznosíthatóak és nem termelnek felesleges műanyaghulladékot. Éppen ezért, ha ti is környezettudatosak vagytok, akkor érdemes körülnézni az elbon.hu webáruház kínálatában, mert rengeteg gyerekeknek szánt rozsdamentes kulacsot találhattok ott.

 

fejjel lefelé fordítva sem csöpögFejjel lefelé fordítva sem csöpög

 

Ezek közül kiemelném a Svéd Carl Oscar TEMPflask Kids kulacsokat, amelyeknek a színe és mintázata nagyon menő, és a mérete is tökéletes ahhoz, hogy az iskolatáskában elférjen. Ráadásul a kupakja szuper erős, így nem kell attól tartanotok, hogy kicsorog a víz. Az egyik kupak sima rátekerhető, viszont a másik egy ujjal is könnyen nyitható és a szívószál segítségével könnyen és gyorsan tudok inni belőle. Roppant egyszerű és biztonságos használata.

 

bboom szuperhős kulacsLegyél te a szuperhős a suliban!

 

Az Olasz Bboom duplafalú termoszai pedig igazi különlegességek. Egyedi dizájnok, vicces grafikák és szupermenő kupakkal csábítanak. Ha egy ilyen palackot választasz magadnak, biztosan nem fogjátok összekeverni az iskolában a társaiddal. És az is biztos, hogy mindenki elámul majd, amikor meglátja nálad. A Bboom termékek között találsz hőtartós és szimplafalú kulacsokat is.

 

24bottles gyerekkulacsok szuper grafikávalAkár érdes mintával is.

 

Az elbon.hu webáruházban található 24Bottles Urban kulacsok pedig szuper cuki mintákkal rendelkeznek, így biztos, hogy találtok olyat, amelyik pont a ti stílusotokhoz illik. 4 féle dekorral, de szimpla fallal, ezért ezek a palackok kevésbé tartják a hőmérsékletét az italoknak, de pillekönnyűek. Ha számít a súly akkor ezek a kulacsok ideális választás.  

 

De mi lehet az a bizonyos aggály, ami a szüleitekben felmerülhet a kulacsokkal kapcsolatban?

Az egyik leggyakoribb aggodalom az, hogy a kulacsokat nehéz tisztítani, és hogy a palackból különböző anyagok kerülhetnek, oldódhatnak a vízbe. Azonban ez a probléma a rozsdamentes kulacsok esetében nem áll fent. Először is, a rozsdamentes acél anyagból készült kulacsok nagyon könnyen tisztíthatóak, csak öblítsétek ki rendszeresen a kulacsot, és töröljétek át belül konyhai papírtörlővel. Ha pedig nagyon koszos a kulacs, akkor mosogatógépben is moshatjátok őket. de arra figyeljetek, hogy a duplafalú termoszokat a szigetelés védelmének érdekében, a felső kosárban és lehetőleg hidegvizes programmal tisztítsátok.

 

A másik fontos szempont az, hogy a rozsdamentes anyagból készült kulacsok teljesen biztonságosak az egészségetek szempontjából. Az elbon.hu webáruházban kapható kulacsok kifejezetten erre lettek tervezve és gyártva, és a termékek minőségére garancia van. Ráadásul, a rozsdamentes anyag nem tartalmaz BPA-t, vagyis biztonságosabb, mint a legtöbb műanyag kulacs. A rozsdamentes kulacsokba és termoszokba tölthettek savas italokat is, vagy akár tejet, kakaót. A savas italok használatánál viszont ne töltsétek teljesen tele, hogy a szénsavnak legyen egy kis helye.

 

Végső soron, a kulacsok nem csak hogy nagyon praktikusak és hasznosak, de környezettudatosak és egészségesek is. Ha pedig szeretnétek magatokkal vinni a kedvenc italotokat, akkor érdemes beruházni egy jó minőségű rozsdamentes kulacsra. És ha még nem találtátok meg a tökéletes kulacsot, akkor látogassatok el az elbon.hu webáruházba, ahol biztosan találtok olyan kulacsot, amelyik a ti stílusotokhoz és igényeitekhez igazodik.

 

Összefoglalva, a rozsdamentes kulacsok nagyon praktikusak, hosszú élettartamúak, környezettudatosak és egészségesek. Ha szeretnétek egy jó minőségű kulacsot vásárolni, akkor az elbon.hu webáruház kínálatában rengeteg lehetőséget találtok.

 

Javasoljuk, hogy válasszátok a TEMPflask Kids kulacsot, amelyik egyrészt nagyon menő színű, másrészt könnyen tisztítható és biztonságos az egészségetek szempontjából. Ne feledjétek, mindig vigyetek magatokkal kulacsot, hogy hidratáltak maradjatok egész nap!