12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Acélpalack a repülőre

Major Dániel
2021.11.29 12:40
Acélpalack a repülőre

 Az acélpalakokkal a repülőn utazás könnyű és környezetbarát. 

Talán nem tudod de a webáruházunkban megvásárolható acél palackokat a kézipoggyászodban a repülőgépre is felviheted. Ha munaügyben utazol vagy már a következő nyaralásról álmodsz, ne felejtsd el magaddal vinned újrafelhasználható kulacsodat. 

Miért?  Mert kényelmes, könnyű, funkcionális és nem utolsó sorban műanyagmentes, sokszor használható: felelősségteljes, környezetet szem előtt tartó utazás.

Az acélkulacsok tulajdonképpen nélkülözhetetlenné váltak azok számára, akik a világ felfedezésekor is a zöld életmódot választják. Így hidratált maradhatsz és könnyedén mozoghatsz, akár New Yorkba szeretnél ellátogatni, akár Machu Picchuba szeretne eljutni! Tervezed az indulást? Íme az Elbon utazási tippjei.


Vidd fel az acélpalackot a repülőre.

Igen, az acélpalackokat, kulacsokat fel lehet vinni a repülőre, kézipoggyászban. A lényeg az, hogy bejelentkezéskor üres legyen.

Mint tudjuk, a légitársaságok biztonsági intézkedései már évek óta megkövetelik, hogy ne vigyünk magukkal folyadékot becsekkolás közben. Az acéltartály azonban nem tiltott. Ezért a kulacsot ki kell üríteni, mielőtt áthaladnál az ellenőrzéseken .

Ezután feltöltheted vízzel a kijelölt helyeken, amelyeket ennek a szabálynak köszönhetően szinte minden repülőtér beszállási területére telepítettek, így elkerülhető, hogy a műanyag palackokat ott vásároljd meg, ahol azok drágábbak. Vagy, ha úgy tetszik, vásárolhatsz egy italt a vámmentes boltban vagy egy kávét a bárban, és áttöltheted a vizespalackodba, hogy melegen tartsd.

Az utazási könnyű acélpalackkal.

Akinek van némi utazási tapasztalata, hamar rájött, hogy induláskor fontos, hogy könnyedén utazzon. Ezért elengedhetetlen, hogy megtanuljuk, hogyan válasszuk ki, hogy mit (és mennyit) csomagoljunk, hogy elkerüljük a városban vagy a tömegközlekedési eszközökön való cipekedést!

 

Ha kényelemben és a hidratálás feladása nélkül szeretnéd megtapasztalni a kalandokat és felfedezéseket a világban, válaszd a nem hőtartós, könnyű és ergonomikus 24bottles Urban vagy a Bboom light kulacs sorozatot, amely azoknak készült, akik környezetbarát módon szeretnének élni.
Szomjas vagy, miután átsétált Amszterdam csatornáin? Úsztál már a görög szigetek tengerében, és most inni akarsz? Ideje használni a kulacsodat! Válogass a teljes kollekcióból, masszív és ellenálló termoszok, azoknak, akik szeretik a dinamikus és kalandos utazást, a stílus feláldozása nélkül. És ha azt szeretnéd, hogy mindig magaddal vigyél egy szikrát a színekből, hogy megeleveníts minden kirándulást, akkor válogass a dizájn kollekciókból, azoknak ajánlott, akik mindig trendiek akarnak lenni.
A rozsdamentes palackok lehetőséget adnak arra is, hogy a különböző méretek (500 és 1000 milliliter ) között a Te igényeid szerint válassz.
Hőtartós palack a világ felfedezéséhez
Utazás nyáron? szép, de milyen meleg van! Nagyon kell egy hideg ital ...
Hőtartós acél palackok

 

A műanyag palack egyéb hátrányai mellett felforrósodik a napon. Az acél duplafalú palack nem! Az összes duplafalú termoszunk biztosítja számodra, hogy a folyadékod a megfelelő hőmérésékleten maradjon akkor, amikor csak szükséged van rá. 
A két acélfalnak és egy rézrétegnek köszönhetően a folyadékok 12 óráig melegek, vagy 24 óráig hidegek maradnak. Így biztos lehetsz benne, hogy a friss víz többé nem lesz délibáb az idő végén. 
Az Izmee és Bboom palackokat csúszásmentes fenékkel is ellátták, ami praktikusabbá és biztonságosabbá teszi őket.
Most, hogy láttuk az acélpalackok előnyeit, biztosak vagyunk benne, hogy már a következő úti célodról fantáziálsz, mert az acél palackjainkkal minden utazásnak megvan a maga stílusa.