12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

A fenntartható cipekedés, stílusosan.

Major Dániel
2022.03.19 19:39
A fenntartható cipekedés, stílusosan.

A fenntartható cipekedés, stílusosan.

 

Sok megkeresés érkezett, hozzánk újrahasznosított bevásárló táskákra, szatyrokra.

Mivel a boltban kapható ingyenes műanyag szatyrok környezetszennyezőek, ezért már elindultak a törvényi szabályozások ezek kivezetésére. Bár sok helyen lehet választani a pénztáraknál újrahasznosított papír, vagy más ökő szatyrokat, lássuk be nem túl divatosak. Sokszor inkább csak egy hirtelen döntéstől vezérelve választjuk, ha nem hoztunk magunkkal saját szatyrot.

 

stílusos bevásárlótáska

A Briony bevásárló táskák erre nyújtanak egy megfizethető alternatívát.

Minden táska újrahasznosított műanyag palackból, úgynevezett RPET-ből készült. A PET a polietilén-tereftalát rövidítése. Ez egy műanyag gyanta és a poliészter leggyakoribb típusa. A PET-et sok mindenben megtalálhatod, beleértve az étel-és italtartályokat is. A PET-ben az a nagyszerű, hogy újrahasznosítható, és újra felhasználható új termékekben, például újrafelhasználható bevásárlótáskákban! A táskák elkészítéséhez átlagos 3 pet palackra van szükség.  

 

Tartós és erős minden vásárláshoz

A Briony az egyik legnépszerűbb újrahasznosított bevásárlótáska. Könnyű és kompakt, nagyszerűen tartható a pénztárcában, a kesztyűtartóban vagy a zsebedben váratlan, gyors ügyintézéshez. Leteszteltük és elég strapabíró ahhoz, hogy sok mindennel, például edzőruhával, papírokkal, cipőkkel vagy könnyű élelmiszerekkel megtöltsd.

Azt is szerettük, hogy a fogantyúk tökéletes hosszúságúak ahhoz, hogy biztonságosan illeszkedjenek a vállunkra, és könnyen beférnek a mellékelt tasakba. A kis cipzáras tasak amibe vissza tudod hajtogatni mindössze 12 x 12cm

 

újrahasznosított, fenntartható szatyor

 

A Briony shopper anyaga szuper erős. Tényleg rendkívül sok mindent kibír. 20kg-ig simán terhelheted. A táska alján nincs varrás vagy más illesztés. Többek között ennek is köszönheti tartósságát és teherbírását. Az anyag tökéletesen vízlepergető. Kapjon el egy kiadós zápor, vagy boruljon ki benne valami folyadék, nem fog átázni. Tisztítani igy gyerekjáték. Elég kiöblíteni és hagyni megszáradni.

És persze ne feledkezzünk el a dizájnról sem. Rengeteg stílusos grafika közül tudsz választani és folyamatosan készülnek az újak. Ki mondta, hogy egy bevásárló táska nem lehet egyszerre divatos, stílusos, fenntartható és környezetbarát?

A Briony pont ilyen. Neked már van?  Válassz egy Brionyt magadnak >>