12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Carl Oscar termékek kizárólag az Elbon.hu-n

Major Dániel
2021.06.20 20:13
Carl Oscar termékek kizárólag az Elbon.hu-n

Mi történik, ha egy nagy adag praktikumot vegyítünk a különleges skandináv ízlésvilággal? Kézhez kapjuk a Carl Oscar termékeit, melyek mindegyike páratlan megjelenéssel bír. 

Mi történik, ha egy nagy adag praktikumot vegyítünk a különleges skandináv ízlésvilággal? Kézhez kapjuk a Carl Oscar® termékeit, melyek mindegyike páratlan megjelenéssel bír. 

A Wisdom TEMPflask™ hőtartós kulacsok és a WisdomFlask Tritán kulacsok Földünk legfontosabb mozgatórugói inspirálták, mint a szeretet, az erő, a tűz, a víz és a természet. A kulacsok mindegyike megannyi szimbólum koherens ötvözeteként értelmezhető. A küllem mellett a flaskák kiváló minőségű BPA-mentes tritán műanyagból készültek. A tritán garancia a szivárgásmentes használatra - a törhetetlen kivitel mellett - nem kell tartanunk a káros anyagok szivárgásától sem.

Az egyedi illusztrációk az ősi skandináv rúnákon, továbbá Annika és Niclas Svédországhoz köthető személyes élményein alapulnak. Na de ki Annika és Niclas? A Carl Oscar mögött álló házaspár, akik 2007-ben megálmodták a funkcionalitáson és fenntarthatóságon alapuló céget, melyet gyermekeik vezetéknevei után neveztek el. Az illusztrációk a világhírű Magdalena Lundkvist víziói alapján készültek, így a család személyes élményei mellett, az ő különleges világnézete és empirikus módszerrel begyűjtött emlékei jelennek meg.

Értelmezésük szerint a rúna szó bölcsességet és titokzatosságot jelent, mely rejtelmesség a Wisdom kulacsok motívumaiban köszön vissza. Minden illusztráció egy rúnát rejt önmagában, amely a legenda szerint a leghatalmasabb skandináv isten, Odin ajándéka. A legősibb svéd írásos emlékek i.e. 100 körül születtek és szintén rúnákkal íródtak. A motívumokról és a rúnák jelentéseiről a részletes termékleírásában olvashatsz.

Az állati karakterek, melyek visszaköszönnek a Gyermek TempFlask kulacsokon Linn Eldin svéd illusztrátor által lettek megálmodva, és csak a CarlOscar termékein jelennek meg. Viccesek és egyediek. Egyébként egy egész kollekció is tartozik ezekhez a dizájnokhoz.