12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Cseppmentes kulacs

Major Dániel
2021.11.17 22:38
Cseppmentes kulacs

A szivárgó kulacs.

 

Az gondolnánk, hogy egy kulacs megvásárlása könnyű feladat. Talán az első vizespalack beszerzése még az. Mert mi történik ilyenkor? Beszaladunk az első boltba és leemelünk a polcról egy olyat, aminek a külalakja megtetszik.

Aztán később, a használat során, jönnek az észrevételek, problémák.

  • Nem elég nagy
  • Túl nehéz
  • Túl kicsi a szája, nem fér be a citromkarika
  • Túl nagy a palack, nem fér a csap alá
  • Nagyon sérülékeny, már az első leejtéskor megsérült, összetört
  • Bezárva is szivárog
  • Fejre fordítva aztán meg egyenesen ömlik
  • Lekopott a dekoráció róla
  • nem lehet mosogatógépbe rakni
  • fura szagú, ízű lett benne az ital

És a sort a végtelenségig lehetne folytatni. A választás még bonyolultabb, ha a gyerekeknek kell megvenni a kulacsot. Mert ott tuti nem az tetszik neki, ami egyébként nekünk megfelelő lenne.

gyerekkulacs szivárgásmentes

A webáruház vásárlóit megkérdezve, az egyik legnagyobb probléma, ami a palack vásárlása során felmerül, az a cseppmentes záródás. A legtöbb palack ugyanis nem zár tökéletesen. Ismered az érzést mikor tiszta víz vagy üdítő a kocsi hátsó ülése? Vagy mikor a táskában fejre forduló kulacsból kiömlő folyadék eláztat mindent is? Na, ez a halálom. Nálam elsődleges szempont a tökéletes, cseppmentes záródás. Minden kulacs vagy termosz, ami felkerül a webáruházba, tesztelésen esik át. Nem kevesebb mint 25 ember dolgozik azon, hogy a nap 24 órájában palackokat tesztelnek. Fejre fordítják majd vissza. Na jó nem. De jó is lenne, ha így lenne. De ettől függetlenül minden márkát tesztelés alá helyeztem és meg vagyok győződtem róla, hogy kiállják a próbát. 

 

gyerekkulacs szivárgásmentes záródás

A Carl Oscar termoszokhoz két kupakot adunk. Az egyik a meleg italokhoz, a másik a hideg italokhoz. De mindkettő szilikon gyűrűvel van ellátva. Záródásuk tökéletes. Az Izmee, Bboom és 24Bottles palackok szintén. Sőt!  A Bboom palackokhoz négy, különböző színű szilikon gyűrűt adunk. A szénsavas italokhoz ajánlott kettőt használni. A négy szín segítségével kedved szerint öltöztetheted palackodat.

termosz kupakvizespalack cseppmetes kupakja

Ezen felül a kiegészítők között többféle kupakot és infúzert is találsz. Ezekkel szintén testre szabhatod kedvenc kulacsodat, és még extra funkciókhoz is juthatsz.  

Nézd meg a választékunkat és találd meg a neked megfelelő kulacsot Kattints ide!
izmee szilikon gyűrű