12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Designer palackok

2022.07.03 12:38
Designer palackok

Designer vizespalackok Kézitáskák, napszemüvegek, parfümök, kártyatokok

 

– ezek mind olyan hétköznapi tágyak, amelyeket kedvenc divatházadtól már megszokhattál.

 

izmee palack és gucci táska

 

De az utóbbi időben a tervezők egy kicsit kreatívabbak lettek, és azt látjuk, hogy olyan logókkal és termékekkel találkozhatunk, amelyekre nem feltétlenül számítottunk volna még pár évvel ezelőtt. Itt vannak a Bottega Veneta intrecciato AirPods tokjai, a Fendi csíptetős bőr kézfertőtlenítő tartói, az Off-White acetát hajkeféi és a Prada ebéddoboza, amely a Black + Blum együttműködésével készült. A 2021-es tavaszi kollekciók egyik legújszerűbb (és praktikusabb és újrafelhasználhatóbb!) tárgya pedig a stílusos kulacs és a hozzá tartozó hordtáska volt.

 

 

prada ételhordó doboz

kép forrás: carousell.com

A Fendi, a Marine Serre, az Alyx és a Givenchy azon maroknyi tervezők közé tartoznak, akik már 2020-ban vállra akasztható vizespalackokkal küldték a modelljeiket a kifutóra. még a Collina Strada védjegyévé vált, strasszokkal bevont palackjai is friss színválasztékban tündököltek. De talán nem is olyan meglepő, hogy az olyan márkák, mint a Marine Serre és a Collina Strada, mindketten a fenntartható divatmódok szószólói, olyan kiegészítőket kínálnak, amelyek segítenek csökkenteni és megelőzni a műanyaghulladékot.

 

izmee the one az első kulacs

 

A 2021-es trend idén is folytatódik És még erősebb, mint valaha. Egyre több olyan palack közül lehet válogatni, amely nem pusztán funkcionálisan tökéletes, de már divatos kiegészítő is. Hiszen a palackok többsége ma már tudja azt, amit egy átlag felhasználó elvárhat. Könnyűek, biztosan tartják a hőmérsékletet, tökéletesen és cseppmentesen záródnak, kis helyen elférnek. De ez ma már nem elég. Itt az ideje, hogy a kulacsokra és vizes palackokra ne csak használati tárgyként gondoljunk, hanem mint a többi stílusos kiegészítőnkre. Hiszen egy óra nem csak az időt mutatja, státusz szimbólum. Ahogy egy telefon is az. Vagy egy cipő és táska.

 

izmee iceberg kollekció

 

A vizes palackok meghatároz téged. Kifejezi az egyéniségedet, a személyiségedet és a nézeteidet is akár. Ha még nem tetted meg, itt az ideje, hogy nemet mondj az egyszer használatos műanyagokra, és használj inkább egy újrafelhasználható vizes palackot. És ha már itt vagy, miért ne emelnéd a következő szintre a rozsdamentes acélból készült designer változatok egyikével? A legnagyobb divatcégek designer palackjaikhoz a webáruházunkban is megtalálható gyártók termékeit választották.

 

fendi 24bottles acélpalack

kép forrás: fendi.com

Igen. A Fendi például a 24Bottles steel palackot. De mondhatnám az Izmee termo kulacsait is. Ezek is igen népszerűek a divatvilágában. Vegyük csak a hazai példát: a Marie Claire is az Izmee Full Forest palackot választotta egy gyönyörű grafika alapjául. Ahogy a Missoni vagy a Brera akadémia.

 

 

barbie kollekció az izmeetől

A ©Mattel és az Izmee párosából egy Barbie kollekció is született. A világ leghíresebb babájával egy szupercsajos és szupermenő kulacs sorozatot készítettek. Soha többet nem kell egy csúnya egyszerhasználatos palackot cipelned magaddal, és elrejtened a táskádba.

Vásárolj magadnak egy dizájn palackot, olyat, amely a leginkább tükrözi személyiségedet. És mutasd meg mindenkinek, hogy neked is fontos a műanyag használat visszaszorítása. És persze maradj hidratált és iszonyú menő.