12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

3+1 ok amiért a palack az új divatirányzat

Major Dániel
2021.12.01 09:06
3+1 ok amiért a palack az új divatirányzat

 

3 + 1 OK, AMIÉRT A PALACK AZ ÚJ DIVATIRÁNYZATA sportolók hátizsákjától a divatvilág kifutójáig: az acél kulacsokból divat lesz. 

Egy olyan világban, amely egyre jobban odafigyel a környezetre és a zöld életmódra, a hírességek és a nagy márkák újra felfedezték a műanyagmentes palackokat.A palackokat, megtartva a sportos használhatóságot, úgy alakították ki, hogy nemcsak a napi felhasználhatóságuk maradjon meg, de divatosak is legyenek. És a reflektorfényben ez az új divatikon formákkal , színekkel , anyagokkal és dekorációkkal gazdagodott, egészen a gálaestekig.

Igen, mert a sportolók által mindig is használt klasszikusabb modellek mellé most már dizájnmodellek sokszínű kínálata is felkerült, amelyek közül mindenki ízlése és stílusa szerint válogathat . És pontosan ez az a "titok", ami miatt a hírességek és modellek kezében kell lennie: természetesen zöld és funkcionális, de egyben eklektikus kiegészítő is, amit a megjelenésedhez és a mindennapi hangulatodhoz igazíthatsz.

Akár az utcai stílust szereted, akár a gótikát, akár punknak, akár bon tonnak érzed magad, megtalálod a stilusodnak megfelelő divatos kulacsot.


Személyes stílusod alapján válaszd ki

A pasztell színektől a barokk grafikákon át a kristályok fényével díszítettekig: minden stílus megtalálható a kulacsoknál.
A modern technológiáknak köszönhetően, amelyek lehetővé teszik az acél megmunkálását és díszítését, a palack kifejező hatású dizájn kiegészítővé válik, amely megmutatja saját identitásod.
Egy fekete anyagú palackban mint az Izmee Full Carbon, vagy terepszínű kialakítást és álcázó hatás nyújtó Izmee Jungle Army. Vagy egy utcai stílus, egy erős személyiség, egy elegancia, amely mentes a felesleges sallangoktól: az Izmee Full Candy a minimál stílussal. El vagy kényeztetve.

 

 Azok számára, akik szeretik a bon ton stílus kifinomultságát és finom színeit , ott a Fényes, Izmee The One tele gyengéd árnyalatokkal. Valami elegánsabb stílust keresel? Van Glamour kollekció, az Izmee Coco Style és egy kis kreatív őrület az Izmee Bold Queen személyében. 

 

Kombinálhatod a megjelenéseddel. 

A stílusod különösen a részletekben látszik . Így, ahogyan a táskák és cipők passzolnak egymáshoz, a kulacsok is alkalmazkodnak az Te megjelenésedhez. 
Változatos dekorációk, textúrák, színek és inspirációk teszik tökéletessé őket a napi öltözékedhez, hogy szabadon kifejezzék személyiséged. A színek párosítása a legegyszerűbb. Pirosak, feketék, rózsaszínek, kékek, zöldek, sárgák: játszhatsz a vonzerővel vagy a kontraszttal, hogy egy kis fényt vigyél a mindennapokba. De manapság a kulacsok kínálta lehetőségek még szélesebbek: nézd csak meg a tyúkláb díszítésű Coco Style kulacsot és megérted, hogy a kulacs mennyire divatos kiegészítő, amely minden öltözködési móddal kombinálható. 
Az agresszívabb, állatosabb ihletésű ruhákhoz például ott van a Wild Collection, eredeti és bomlasztó. 
A palack nem csak divatos, de a mindennapokban is hasznos, azoknak, akik sok időt töltenek otthonuktól távol, vagy azoknak, akik még az irodában vagy az iskolában sem mondanak le a folyadékpótlásról. Ez az oka annak, hogy a kulacs egy funkcionális tárgy, amelyet mindig magaddal kell vinned. Hogy még praktikusabb és könnyebben hordozható legyen , vannak olyan kiegészítők, mint a fogantyúk és vállpántok . 

Láttuk felvonulni az összes kifutón

A stylistok világa dobta piacra és szentelte divatkiegészítőnek: nekik köszönhetően a kulacs felvonult a kifutón, és a környezetbarát stílus ikonjává vált.
Figyelemmel a trendekre és egyre inkább az öko-fenntarthatóságra, a világ legjelentősebb márkái valójában beleszerettek a palackokba, és a divat kötelező darabjává tették . Hírességek, modellek és hollywoodi sztárok mindig magukkal viszik, egy délutáni vásárláshoz vagy egy jógához. És így, ez a sokáig kirándulásra használt tárgy feltárult minden lehetőségében, nemcsak etikailag, hanem esztétikailag is.

Köves minket a Facebookon és az Instagrammon is további érdekes tartalmakért.