12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

A Divatos Kulacs

Major Dániel
2021.12.20 14:49
A Divatos Kulacs

A divatos kulacs

A Fashion Week napjaiban influencereket és divatrajongókat láthatunk, akik a megjelenéshez összehangban passzoló kiegészítőt viselnek: az újrahasznosítható kulacsokat

Az óceánszennyezéssel összefüggő környezeti problémák tudatosságának növekedésével az újrahasznosítható palackok piaca hatalmasra nőtt. Az elmúlt években elérte a 10 milliárd eurós forgalmat. Az újrahasznosítható palackok sikere miatt ezt a terméket igazi státuszszimbólumnak tekintik, és így az esztétikai elemeket sem lehet a véletlenre bízni.

BKR kulacsok a celebek kedvenceiforrás:Pinterest.com

 

Az első modellek után a legnagyobb cégek, mint például a S'Well (100 millió dolláros eladások), a Chilly's , a Hydroflask vagy a BKR elkezdtek változatos színeket, különböző méreteket és dizájnokat valamint divatos együttműködéseket készíteni. Nagyon jó példa erre a webáruházunkban is megtalálható 24Bottles esete , amely olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Vivienne Westwood, az Emilio Pucci, a Woolrich és a Timberland. A legnagyobb stárok, Julia Roberts, Jonah Hill, Gisele Bündchen, Emily Ratajkovski vagy Shia Labeouf is az újrahasznosítható palackra esküsznek. 

Fendi és 24bottles együttműködésforrás:24bottles.com

Ha nincs vizes palackod az egyetemen vagy az irodádban, az az egyik legnagyobb probléma lehet, mivel Greta Thunberg természetes ellenségeként azonosíthat téged, vagy csak nem tudsz arról, hogy 150 millió tonna műanyag van az óceánokban? 

teknősre csavarodott szemét az óceánbanforrás: independent.co.uk

Az a tény, hogy számos divatmárka úgy döntött, hogy erre a termékre összpontosít, határozottan jót tett a korábban csak szabadtéri tevékenységekre alkalmas, csúnyácska kulacsoknak. Ezért íme pár tipp, hogy kevésbé szennyezd a környezeted vagy, hogy megmutasd magad a Fashion Weeken.

Izmee Coco Style  

Izmee Coco Style

24Bottles Rose Gold

24 bottles

Izmee Bold Queen

Izmee bold queen

 

24Bottles Tivoli

tivoli 24bottles clima palack

Bboom Flower Power

 

BBOOM flowers