12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Egyedi gravírozás

 

AZ AJÁNDÉK GONDOLAT ÉRTÉKESSÉGE EGY VÉGTELEN ÚJRAHASZNÁLHATÓ TÁRGY HASZNOSSÁGÁVAL.Kép 1

Az IZMEE olyan márkákkal és vállalatokkal működik együtt, amelyek ugyanazokat az értékeket osztják és szeretik az embereket és a bolygót. Legyen olyan, mint a CESVI, az Accademia di Brera, a Missoni és a Barbie. Légy olyan, mint a nagy nevek, akik az IZMEE palackját választják, hogy harcot vívjanak a környezetért, kortyonként.CSELEKEDJ MEG, ÉS LEHET A JOBB HOLNAPRA.Kép 2

Hozzájárulni ahhoz, hogy cége műanyagmentes legyen, felkeltse munkatársai és partnerei érdeklődését, vagy fenntartható módon ajándékozza meg ügyfeleit. Tegye egyedivé IZMEE-jét logójával, és vigye el cégét bárhová.Készíts egyedi kulacsot céged logójával!

 

Lepd meg ügyfeleidet, kollégáidat az Izmee vagy a Bboom termékeivel, egy személyre szabott palackkal, amely kifejezi céged arculatát és hordozható reklámként is funkcionál. 

Az Izmee és Bboom márkák a minőség, az elegancia és az egyediség jegyében születtek.

A kulacsainkat és termoszainkat kifejezetten az Te igényeidhez szabjuk. Lézergarvírozással ellátott termékeink segítségével bármilyen egyedi design-t létrehozhatsz.

 

 


Az Izmee és Bboom márkák a minőség, az elegancia és az egyediség jegyében születtek. A kulacsainkat és termoszainkat kifejezetten az Ön igényeihez szabjuk. Lézergarvírozással ellátott termékeink segítségével bármilyen egyedi design-t létrehozhat, így lehetővé teszi, hogy saját, egyedi stílusú környezetbarát palackjai legyenek. Kérjük, küldjön nekünk egy méretarányos grafikát pdf-ben vagy PSD formátumban, és mi gyorsan elkészítjük a látványtervet. Már kis mennyiségtől, akár 50 darab kulacstól is rendelhet.

 


Ha döntött, hogy az Izmee és Bboom márkákat választja, akkor biztos lehet abban, hogy minőségi terméket kap. A rozsdamentes acélból készült palackok környezetbarát és tartósak, valamint nem tartalmaznak káros anyagokat. Azoknak, akik a környezet védelmét fontosnak tartják, az Izmee és Bboom palackjai tökéletes választás. Emellett, céges ajándéknak is kiválóak, hiszen a lézergarvírozással ellátott palackok egyedi és emlékezetes ajándékok lehetnek az ügyfeleknek és az alkalmazottaknak.