Üdvözölünk az Izmee és Bboom kulacsok és termoszok tervező oldalán!

Az Izmee és Bboom márkák a minőség, az elegancia és az egyediség jegyében születtek. A kulacsainkat és termoszainkat kifejezetten az Te igényeidhez szabjuk. Lézergarvírozással ellátott termékeink segítségével bármilyen egyedi design-t létrehozhatsz.

Legyen saját, egyedi stílusú környezetbarát palackod

 

 


Az Izmee és Bboom márkák a minőség, az elegancia és az egyediség jegyében születtek. A kulacsainkat és termoszainkat kifejezetten az Ön igényeihez szabjuk. Lézergarvírozással ellátott termékeink segítségével bármilyen egyedi design-t létrehozhat, így lehetővé teszi, hogy saját, egyedi stílusú környezetbarát palackjai legyenek. Kérjük, küldjön nekünk egy méretarányos grafikát pdf-ben vagy PSD formátumban, és mi gyorsan elkészítjük a látványtervet. Már kis mennyiségtől, akár 50 darab kulacstól is rendelhet.

 


Ha döntött, hogy az Izmee és Bboom márkákat választja, akkor biztos lehet abban, hogy minőségi terméket kap. A rozsdamentes acélból készült palackok környezetbarát és tartósak, valamint nem tartalmaznak káros anyagokat. Azoknak, akik a környezet védelmét fontosnak tartják, az Izmee és Bboom palackjai tökéletes választás. Emellett, céges ajándéknak is kiválóak, hiszen a lézergarvírozással ellátott palackok egyedi és emlékezetes ajándékok lehetnek az ügyfeleknek és az alkalmazottaknak.