12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Izmee az első luxus kulacs

Major Dániel
2021.12.29 23:48
Izmee az első luxus kulacs

 IZMEE

Az IZMEE az első luxusmárka az újrafelhasználható vizespalackok, kiegészítők és ruhák világában a divatszektorban. Olasz dizájn, kozmopolita lélek: a stílusirányzatok keverednek a váratlan részletekkel, és együtt válnak az előítéletektől mentes lezser hozzáállás nagykövetévé.

Az IZMEE nem csak egy márka, hanem tiszta avantgárd.

 

minden divatirányzathoz passzoló termoshok és kulacsok az olasz izmeetől

 

Különleges darabok, hétköznapi embereknek.

 

Az elbűvölő vizes palackok első márkája, amely valódi kiegészítők kollekciójaként készült, és kizárólag a világ legrangosabb divatüzleteiben kapható. Az első olyan divatmárka amely a divatos ruházaton és a kiegészítőkön túl az újrafelhasználható vizespalackokat is extravagáns kiegészítőkké emelte. Az egészen merész gtrafikáktól a pop-art stílusig, minden irányzatban találhatunk az öltözékünknek megfelelő kulacsot. Nem csak egy óra vagy szemüveg lehet öltöztető, de a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, és nem különben környezetbarát, termoszok és kulacsok is. 

kristályokkal díszített acél vizespalackok

 

A kézzel készített luxus és egyediség palackba zárva.

 

A manuálisan felvitt kristályokkal borított vagy 24 K arannyal bevont Luxury Collection palackjai a kézműves mesterség ügyes hagyományának kifejezései. Értékes és keresett, mint az igazi ékszer, kizárólag a legnevesebb ékszerészeknél árulják. Az egyedi kollekciók között olyan együttműködéseket találunk mint a Barby vagy a Missoni. 

Az értékesség az esztétikai kifejezés legmagasabb formája. 100%-ban Made in Italy dizájn, minden részletre való odafigyelés és a bölcs hagyományőrző kézművesség az az elv, amely minden palackot egyedivé és utánozhatatlanná tesz. Kiválóság, amely a finom textúrákon, a ragyogó részleteken és a kiváló presztízsű kidolgozáson keresztül nyilvánul meg.

divatos kiegészítők luxus kulacsodnak

 

A kiegészítők még soha nem voltak ilyen divatosak.

 

Olasz kézművesek által készített kortárs táskák, amelyekkel minden palackot bárhová, stílusosan hordozhatsz. Minden kollekció többféle színben, anyagból elérhető, és minden darab a legapróbb részletekig kidolgozott. 

A palackok kiegészítői már önmagukban is meghatározzák a divatirányzatodat. Hiszen nem csak egy funkcionális tárgy, hanem egy önkifejezési forma is. Ezáltal megmutathatod a világnézeted, és megoszthatod másokkal, hogy a fenntarthatóság nem csak egy szükséges változás, hanem a napi életvitelbe divatosan beilleszthető választás. 

Fejezd ki megjelenésed és személyiséged az IZMEE kulacstartó tartozékokkal. Tökéletes, és bárhová magaddal viheted műanyagmentes palackod.

 

feltörekvő divattervezők az izmee kollekció bemutatására

 

IZMEE ISTITUTO MARANGONI

 

Egy olyan partnerség, amely az Istituto Marangoni jövő tehetségeinek kezébe adja a vadonatúj, 100%-ban olasz utcai ruházati márka minden energiáját, amely 2020-ban debütált, és egy folttal díszített grafikai pólók kollekcióját hozza el az üzletekbe. Szerte a világon egyedi és személyes, eltávolítható QR-kóddal, kombinálva az IZQ alkalmazással. 

Izmee divatos utca ruházat

Nézd meg a webáruházban elérhető kollekciókat. Izmee kulacsok

képek forrása: keepupbenefit.com  izmee.com