12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Vásárlás, környezettudatosság és egyedi megjelenés

2022.05.27 10:48
Vásárlás, környezettudatosság és egyedi megjelenés

Vásárlás, környezettudatosság és egyedi megjelenés.

 

Környezettudatosság és egyedi megjelenés egy bevásárló táskán? Igen ez mind lehetséges a LOQI csapatának köszönhetően.

 

Lány egy Loqi bevásárló táskával amely egy flamingót ábrázol

 

Vegyünk egy átlagos délelőtti vásárlást. Egy üzlet látogatása közben fizetéskor elhangzik a bűvös kérdés. Szatyrot számolhatunk? Erre a kérdésre a környezettudatos válasz: "Nem köszönöm van nálam saját táska." És miért ne lehetne ez a saját táska színes, divatos, feltűnő? De lehet! Erre nyújt szuper megoldást a berlini LOQi csapata. Egész kis helyen elfér ez az 56 gramm súlyú összehajtható bevásárló táska. 20 kilót elbír, úgyhogy csak nyugodtan terheld. Az sem tragédia ha elered az eső, mert teljesen vízálló anyagból készültek.

 

De állj! Szakadjunk el egy pillanatra a vásárlástól. Hol tudod még viselni ezeket a táskákat? Vidd magaddal akár a strandra, de még sport közben is társad lehet. Úszás után tökéletes választás, főleg hogy vízálló. Kirándulás alatt legyen egy a hátizsákban. Gyermekes családoknál legyen miben hazavinni a túra alatt talált kincseket.

 

Miben más még a LOQI bármelyik öko szatyornál?

 

Nézzük meg részletesen. A megjelenést tekintve a berlini LOQI csapata igazán kreatív megjelenésű táskákat és hátizsákokat készít. Gyakran más művészekkel, de akár múzeumokkal, kreatív ügynökségekkel közösen álmodják meg a feltűnő és nagyon impozáns mintákat. Emellett nagyszerű saját tervezéseket láthatunk tőlük. Nagyon színes a témaválasztás, minden témának egyedi története van. Hangulatunknak és érdeklődésünknek megfelelően válogathatunk közülük.

 

Lehet szó akár a veszélyeztetett állatfajok támogatásáról. A LOQI National Geographic kollekciója ezekre a csodálatos állatokra hívja fel a figyelmet. Joel Sartore fotós egyedülálló felvételei díszítik ennek a sorozatnak a darabjait. Művészek közül az ausztrál Gemma O'Brien, a japán Katsushika Hokusai is ihlettek egyes darabokat.

 

Miért vagy környezettudatos ha ezeket a szuper bevásárló táskákat választod?

 

 

Lány loqi táskával és egy nagyon cuki kutyával

 

A klímavédelmi akcióterv része az egyszer használatos műanyagok forgalmazásának betiltása. Ezzel már több alkalommal találkozhattál személyesen vásárlásod során, amikor eltűntek a pénztárnál a jól ismert műanyag szatyrok. Azonban azok a papír és egyéb újrahasznosított anyagból készült szatyrok, amiket a pénztárnál ajánlanak számodra, egy lépéssel visz közelebb a környezettudatosság felé. Ezeket a termékeket nagyon sok energia előállítani, de akár szállítani is. Ennél még inkább öko megoldás a saját bevásárló táska használata.

 

Minden LOQI környezettudatos bevásárló táska 100% újrahasznosított taft anyagból készült, Green circle tanúsítvánnyal és vízmentes nyomtatással. Standard 100 OEKO TEX minősítésűek.

 

Legyél környezettudatos, divatos és közben védd akár a veszélyeztetett fajokat! Nézz szét minél előbb nálunk a LOQI bevásárló táskái között és találd meg a kedvenceidet!

 

Sárga alapon színes szövegő Loqi bevásárló táska