12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Luxus vizek

Major Dániel
2021.12.03 08:57
Luxus vizek

Finom vizek · A 10 legjobb "híresség" palackozott víz

Az A-listás hírességek többször is kifejezték szeretetüket az élet legkezdetlegesebb folyadéka, a víz iránt. Sok híresség elit vesz részt jótékonysági rendezvényeken, hogy elérhetővé tegye a tiszta vizet, és néhányan nyilvánosan pózolnak a kedvenc víztípusukkal a paparazzi felvételeken, a kifutón és az Instagram hírfolyamaikban. 

 Vannak, akik még arra is esküsznek, hogy a szépségük legnagyobb titka egyszerűen elegendő vízivás és hidratáltság. A misztikustól a hétköznapiig íme, 10 olyan víz, amely - jóban vagy rosszban - felkeltette a gazdagok és híresek figyelmét. luxusvíz Svalbardról 

1. VOSS víz 

A VOSS Water Ivelandból származik, amely egy ritkán lakott terület Norvégia déli csücskében (ahol a csapból folyik), és egy karcsú, hengeres tartályban érkezik, amelyet valószínűleg láttál. A márka jól ismert a sztárok körében, ezt bizonyítja az is, amikor Kim Kardashian bemutatta öt hűtőszekrényét, amelyek közül egyet teljesen a VOSS-nak szenteltek. 
 Fotó: VOSS Water 
A palack több filmvásznon és nagy horderejű hírességek közösségi médiáján is megjelent. Dwayne "The Rock" Johnson még 2019-ben márkanagyköveti szerződést is írt alá a VOSS-szal, mondván, hogy évek óta hidratál a márkával a forgatáson, az Iron Paradise-jában (azaz otthoni edzőtermében), valamint családjával és barátaival. Az 500 ml-es üveg ára általában kb pár dollár. 


 2. Flow Water 

A Flow water egy lúgos márka, újrahasznosítható kartonba csomagolva. Ízesített és ízesítetlen fajtákat is árulnak, és a fenntartható csomagolásra és az egészségügyi előnyökre összpontosítanak. Sztárokat, például Kim Kardashian-t és Shawn Mendes-t láttak inni, Kardashian pedig Instagram-fiókján is megmutatta hatalmas Flow-készletét. 
Fotó: Flow Alkaline Spring Water 
Gwyneth Paltrow lett a márka hivatalos szóvivője 2019-ben, népszerűsítve a literenkénti 2,45 GBP-os palackot, amely „egészséges ásványi anyagokkal és elektrolitokkal támogatja az Ön jólétét”. Úgy tűnik, a hírességek különösen kedvelik a további egészségre vonatkozó állításokat tartalmazó vizeket. 

3. Svalbarði Polar Iceberg Water 

Svalbarði is kapott egy kis figyelmet Hollywoodban. A kimagasló árazás egy ilyen nehezen beszerezhető és elegánsan palackozott víz esetében elegendő, hogy beszéljenek róla. Szó volt Jimmy Kimmel élőben! és Az EllenDeGeneres Showban is. Mondanám, hogy ne csak nézd hanem kóstold is meg, és akkor talán megérted hogyan segít Svalbarði az Északi-sark megmentésében.
 
Fotó: Pillanatkép az Ellen DeGeneres Show-ból 
A luxusvíz megjelent a képernyőn is. Például a BBC Fortitude sorozatának harmadik évadában és a népszerű Netflix sorozatban Le a földre Zac Efronnal. A Netflix sorozatban a palackot és az ajándékdobozt láthatod a második epizódban, ahol Zac Efron, Anna Kendrick és Darin Olien leültek egy exkluzív vízkóstolóra Los Angeles-i vízisommelier-vel. A kóstolóban szereplő vizek nem mindegyike jelent meg a végső epizódban, de a kóstolók azt mondták nekünk, hogy szeretik Svalbarðit.
 
Fotó: Pillanatkép a Netflixről 
A médiában olyan pletykák terjednek, hogy más A-listás emberek élvezik ezt a drága jéghegyvizet az Északi-sarkvidékről, bár ezt még nem tudtuk megerősíteni.  
4. Bling H20 
A Bling márkát Kevin G. Boyd hollywoodi író és producer hozta létre. Észrevette, hogy a színészek nagyon specifikusan választják meg a vizet, és még olyan versenyzőket is belefoglalnak a szerződéseikbe, akik meghatározott márkákat követelnek. A popkultúra világában, ahol a státuszszimbólumok fontosak voltak, Boyd lehetőséget látott egy olyan luxusvíz bevezetésére, amely vonzó az imázstudatos hírességek számára. A víz ára átlagosan 44 dollár üvegenként, 2006-os debütálásakor elég nagy figyelmet kapott. 
A hírességek, például Paris Hilton és Gabrielle Union által támogatott Bling H2O olyan termékként pozicionálja magát, amely az életstílusukat utánozza. Paris Hiltont többször is lefotózták a luxuspalackkal, és úgy tűnik, imádja. 
Fotó: Pinterest
 
A Swarovski kristályokkal borított extravagáns vizes palackjairól ismert Bling H2O egyben a különleges kiadás Az Oscar-díjas Jamie Foxx-szal még 2006-ban. Azóta igazi celebvízként ismerték. 

5. Fidzsi-szigeteki víz 

A Fiji Water köztudottan sok hollywoodi sztár kedvence, köztük Nicole Kidman és Justin Timberlake. És a Daily Mail szerint , még Barack Obama volt amerikai elnöké is. Kelly Rowland szintén rajongó, és kijelentette, hogy "Az egyetlen dolog, amit igazán szeretek, az a Fidzsi-szigeteki víz. Ez olyan, mintha azt mondaná: Nem szeretek más vizet." 
 A Huffington Post azt is kiderítette, hogy Mary J. Blige szerződésének olyan záradéka van, amely szerint 10 üveg Fidzsi-szigeteki vizet kell szobahőmérsékleten szállítani az öltözőjébe. Lehetséges, hogy lenyűgöző énektudása annak köszönhető, hogy turné közben ezt a márkát issza? 
Fotók: OntheASide 
A Good Wife színészt, Alan Cummingot, a Glee-sztárt, Lea Michele-t és a művészt, Mandy Moore-t lefotózták, ahogy a vörös szőnyegen iszik Fidzsi-szigeteket. Ezekkel, és sok más sztárral együtt a márkával, az ikonikus Fidzsi-szigeteki palack véleményünk szerint igazi híresség víz. 

6. No.1 Rozmaringvíz 

A Superman színész, Henry Cavill együttműködött a No.1 Rosemary Water producereivel a márka népszerűsítése érdekében. Valójában az angol A-listás annyira szerette a vizet, hogy kifröcskölt egy meg nem nevezett összeget a társaság részesedéséért. 
No. 1 Rosemary Water egy természetes forrásvíz növényi kivonatokkal, amely először hozza a rozmaring egyedi ízét egy palackozott vízbe. Ezt az erőteljes gyógynövényt régóta dicsérik egészségjavító tulajdonságaiért. 

 

Sajnos a márka kissé túlzásba vitte az egészségre vonatkozó állításait, és nemkívánatos médiafigyelmet kapott, amikor az Egyesült Királyság szabályozó hatóságai blokkolták több hirdetésüket félrevezető egészségre vonatkozó állítások miatt. A sajnálatos incidens ellenére a márka általában nagy dicséretet érdemel, és a 2017-ben bemutatott szénsavas változatukat csak az Egyesült Királyságban több mint 1500 üzletben értékesítik. 


7. San Pellegrino 

A Guns N' Roses, a neves amerikai hard rock banda, a hírek szerint a tömegpiaci olasz vízmárka nagy rajongója. A turnéra hozott borok és sörcsomagok között mindig hoznak San Pellegrino vízet. 
Fotó: Freddie Baez 
A 20 éves Lourdes Leont egy nagy üveg San Pellegrino-t cipelve kapták lencsevégre. Az Amerikai pite filmsztárt, Jason Biggset is lefotózták, ahogy Los Angelesben cipeli az ásványvizet. 

8. Evian 

A tömegpiacon kapható francia prémium ásványvíz, az Evian egy másik népszerű választás az amerikai elit számára. Gigi Hadid és az AC DC hírességek vannak a listán, akik a márka mellett köteleződtek el. A víz nem csak hidratálásra alkalmas. Serena Williams áradozott róla. A Miami Hotel Victor's 5000 dolláros 'Evian Experience', amely magában foglal egy Evian fürdőt is. Serena azt mondja: "Attól a pillanattól kezdve éreztem a különbséget, hogy beléptem." 
Fotó: LuxuryLaunches 
Melissa Viviane Jefferson, más néven Lizzo, az Evian Facial Spray-t említette kedvenc szépségtitkaként, hogy friss maradjon a színpadi fellépések során. 

9. Kabbala víz 

A szégyenvíz csarnokába költözött a palackozott Kabbala víz, állítólag olyan híresség  kedvenc, mint Ashton Kutcher és Britney Spears a 2000-es évek elején. A márkás vizet "nagy energiával és alacsony entrópiával" áldotta meg a Kabbalah Centre, egy nemzetközi vallási szervezet, amely a középkori zsidó miszticizmus értelmezését tanítja, és számos híresség követője van. Katherine Harris floridai politikus még egy programot is felügyelt, amely a beteg narancsfákat próbálta vízzel kezelni (spoiler: nem működött). 
A Kabbala Központ vezetői állítólag azt állították, hogy a víz egy olyan gyakorlat és "adományozás" része, amely betegségeket, például rákot gyógyíthat. Nem meglepő, hogy az ilyen csaló kijelentések bűnügyi nyomozást és letartóztatást vontak maguk után. 
Fotó: Pan-Arabia Enquirer 
Mindazonáltal, alig néhány évvel később, 2008. Az NBC mai műsora arról számolt be, hogy Madonna havi 10 000 dollárt költött arra, hogy a Kabbala vízzel oltsa szomját. A brit Telegraph újság még arról is beszámolt, hogy az úszómedencéje is tele volt vele. 

10. Smartwater 

A guruszerű hírességek, mint például Jennifer Aniston, azt állítják, hogy a jó egészség egyik titka a Smart Water gőzdesztillációs folyamatában rejlik. A Coca-Cola Company tulajdonában lévő tisztított Smartwaternek 2007 óta Jennifer Anistont a szóvivője.
Fotó: Smartwater 
Az olyan jól ismert hírességek, mint Jennifer Aniston, Kylie Minogue és a New England Patriots hátvédje, Tom Brady reklámozzák, a Smartwater a Coca-Cola vállalatóriás legjövedelmezőbb vízmárkája lett. 
De hogy egyértelmű legyen, szilárdan hiszünk abban, hogy a természetes vizek jobbak az ehhez hasonló, gyárilag feldolgozott vizekkel szemben. Ha választhatsz a palackozott vizek közül, mindig a természetből származó vizet kell választani. A Smartwaternek lehet csillagereje, de nincs természeti ereje. 

Megtisztelő elismerés: UNICEF Celebrity Csapvíz 

Bár már nem kapható, bizonyos szempontból ez a tökéletes híresség víz. 2011-ben, A Tap Project több híres arccal együttműködve palackozott csapvizet adott ki, és pénzt gyűjtött egy különleges UNICEF projekthez, amelynek célja 900 millió olyan gyermek és felnőtt megsegítése, akik nem jutnak biztonságos, tiszta vízhez. 
Fotó: UNICEF 
Adrian Grenier, Dwight Howard, Rihanna, Taylor Swift, Selena Gomez és Robin Williams csapvizét limitált kiadású dizájner palackokba csomagolták, a palackokra a hírességek portréit vésték. A projekt arra ösztönözte a rajongókat, hogy adományozzanak 5 dollárt az általuk általában ingyenesen fogyasztott csapvízért, és nyerjenek egy egyedi palackot a sztárok saját csapvizéből.

Forrás: https://svalbardi.com/blogs/news/top-10-celebrity-bottled-waters

További érdekes tartalmakért kövess minket a Facebookon és az Instagrammon.