12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Környezetbarát Ünneplés a Műanyagmentes Júliusban!

Major Dániel
2023.07.18 12:51
Környezetbarát Ünneplés a Műanyagmentes Júliusban!

Léggömbök és dekorációk - Környezetbarát Ünneplés a Műanyagmentes Júliusban! 

Csatlakozz hozzánk, és ünnepeljünk együtt úgy, hogy közben vigyázunk a környezetünkre! A műanyagmentes kihívás keretein belül ma megosztunk néhány szuper tippet, hogyan válthatsz fenntartható és stílusos dekorációkra az ünnepek alkalmával.

muanyag színes ballonok sokasága

Felejtsd el az egyszer használatos léggömböket és a műanyag dekorációkat!

A kreativitás és a környezettudatosság az új trend a bulikban. Hagyjuk, hogy a fuvallat a sármányok, bojtok, szövetpom pomok és virágok között játsszon, így felfedezheted, milyen szép és környezetbarát lehet az ünneplés.

Gondolkodtál már saját dekoráció készítésében? A kézművesség most újra hódít, és te is készíthetsz gyönyörű díszeket régi szövetekből és papírhulladékokból. Vagy keress a barátaid és szomszédjaid között, hiszen lehet, hogy ők is bőven tudnak kölcsönadni néhány újrafelhasználható dekorációt.

Ne feledd, a Facebook is remek forrása lehet használt dekorációknak! Csatlakozz a helyi csoportokhoz, ahol találhatsz inspirációt és ötleteket az újrafelhasználható dekorációkhoz, vagy akár kölcsönözhetsz is a közösségedből. 

Remek kreatív ötleteket meríthetsz a Pinterest oldalról. Szebbnél szebb képek és tutorialok segítségével kreálhatsz műanyagmentes saját dekorációkat. 

Az új műanyagmentes dekorációk nem csak a környezetnek tesznek jót, hanem meglepően stílusosak is lehetnek! Néhány apró változtatással, mint például a szárított levelekkel készített konfetti vagy az újrafelhasználható papírnyalóka zacskók, garantáltan lenyűgözöd a vendégeidet.

 

ünneplő gyerekek lufival és szülinapi sapkákkal.

Helyek ahol nagyszerű ötleteket gyűjthetsz a hulladékmentes party kellékel elkészítéséhez: 

 

  • Kézműves boltok: Látogass el kézműves boltokba, ahol számtalan kézzel készített dekorációt találsz. Itt sokféle anyagból és technikával készült termékek között böngészhetünk, és inspirálódhatunk a saját alkotásainkhoz.

  • Boltok kreatív anyagokkal: Olyan boltokban, amelyek kreatív anyagokat, például textíliákat, papírokat, szalagokat, gyöngyöket és ragasztókat árulnak, számos ötletet meríthetünk a dekorációkhoz. Kérj segítséget az eladóktól, és fedezz fel új technikákat.

  • Helyi piacok: Látogass el a helyi piacokra, ahol sokszor helyi kézművesek is árusítanak saját készítésű termékeket. Itt megismerhetjük a helyi kézműves hagyományokat és stílusokat, ami új inspirációval gazdagíthatja a dekorációinkat.

  • Kézműves workshopok és rendezvények: Részt vehetsz kézműves workshopokon és rendezvényeken, ahol tapasztalt mesterek mutatják be a különböző technikákat és segítenek lépésről lépésre elkészíteni egyedi dekorációkat.

  • Online kézműves közösségek: Csatlakozz online kézműves közösségekhez, ahol inspirációt és ötleteket osztanak meg az emberek. Itt megtekintheted mások alkotásait, és kérhetsz segítséget vagy tanácsot.

  • Természetjárás: Menj ki a természetbe, és gyűjts természetes anyagokat, például száraz leveleket, természetes ágakat, kagylókat vagy köveket. Ezekkel a természetes elemekkel egyedi és kreatív dekorációkat készíthetsz.

A kézműves dekorációk készítése lehet igazi szórakozás és kikapcsolódás, miközben hozzájárul a fenntartható életmódhoz. Próbálj ki különböző technikákat, meríts inspirációt az élet különböző területeiről, és hozd létre saját egyedi dekorációidat!

Gyere és csatlakozz hozzánk a környezetbarát ünnepléshez! Kísérj minket a műanyagmentes júliusi kihívásban, és cseréld le az egyszer használatos műanyag dekorációkat környezetbarát és újrafelhasználható alternatívákra!

Egy kis lépés a Te ünnepeidért, egy nagy lépés a környezetünkért!