12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
István
2022.02.04
Maximális elégedettség mind a gyerekek, mind a magam részéről.
Szép is, jó is!
Tobai Bencze
2022.01.23
Maximális csillagot adok. Rendeltem egy ilyen termoszt és 1 hét után kezdtem el használni a gyerekkel. Akkor egyből kiderült, hogy valami nem stimmle, ugyanis a bele öntött meleg ital szinte 1 óra alatt kihűlt. Jeleztem a webáruháznak, hogy a kulacs nem jó.

A tulajdonossal beszéltem telefonon aki elmagyarázta, hogy valószínüleg a dupla szigetelés sérülhetett meg gyártás közben emiatt nem szigetel rendesen. A meglepő viszont az volt, hogy személyesen jött el hozzám és hozott egy csere darabot, ami tökéletesen tartja a hőt. Ilyet reklamációkezelést én még nem tapasztaltam egy webáruházban sem.

A legtöbb helyen nekem kell bizonygatni, hogy a termék tényleg hibás volt és aztán futni a pénzem után, vagy a kicserélésért nyaggatni az áruházat. Szóval minden elismerésem, mert ezzel a panaszkezeléssel leköteleztek. Biztosan fogok még itt vásárolni ha kulacsra lesz szükségem és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Még egyszer nagyon köszönöm a gyors és rugalmas cserét. Nagyon sok sikert kívánok az áruháznak.
Laura
2021.11.06
Hát ez valami tök cuki. Nagyon jól bevállt, tényleg nem melegszik fel benne a gyümölcslé. A fiaim már most imádják. Bocka lett a neve.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza