12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Hogyan válasszuk ki a legjobb sportpalackot?

24bottles
24bottles
2021.06.12 09:33
Hogyan válasszuk ki a legjobb sportpalackot?

Ha nem hagyhatod ki az edzést az edzőteremben, vagy egyszerűen csak szeretsz valamilyen testmozgást végezni az egészséged érdekében, akkor tudod, hogy egy jó sportpalackra van szükséged ahhoz, hogy hidratált maradj .

Miért válasszon újrafelhasználható sportpalackot?

A folyadékpótlás a legfontosabb az edzés során, és ha okot keresel arra, hogy felhagyj az egyszer használatos műanyag megvásárlásával , akkor négyet is adunk neked.

Kerülheted a műanyagot

Az újrafelhasználható sportos kulacs használata csökkenti a műanyag hulladékot . Ez azt jelenti, hogy megakadályozhatod az óceánok szennyezését és megóvhatod a tengeri életet azzal, hogy egyszerűen az újrafelhasználható palackot választod a műanyag eldobhatós palackok helyett. Ennek eredményeként hozzájárulhatsz az emberre is káros mikroműanyagok minimalizálásához.Pénzt és időt spórolhatsz.

Úgy gondolhatod, hogy az egyszer használatos műanyag palack kényelmes megoldás, de ez nem igaz. Először is, nem kell fizetni az ivóvízért, amikor a csapvíz a legtöbb esetben ingyenes és biztonságos . Másodszor, időt és energiát takaríthatsz meg azzal is, hogy elkerülöd az élelmiszerboltba járást minden alkalommal, amikor vizes palackot kell vásárolnod. Ez azért van, mert az újrahasználható kulacsod mindig kéznél lesz, és szinte mindenhol ingyen feltöltheted.

Nyilatkozhatsz

Az újrafelhasználható kulacs megmutatja, hogy a  Föld megmentéséért teszel, és sokat mond arról, ami érdekel. Ez arra ösztönözhet másokat is, hogy ugyanezt tegyék, ezáltal növelve a környezetre gyakorolt ​​jótékony hatást és elősegítve a pozitív változást .

Stílusosabb lehetsz


Legyünk őszinték: nemcsak az egyszer használatos műanyag palackok ártalmasak a környezetre és ránk, de stílus szempontjából is rossz választás. Másrészt, bár az újrafelhasználható kulacsok nagyon trendi és gyönyörűek , ugyanakkor biztonságosak a Föld és az egészségünk számára . Csak ki kell választanod azt, amelyik tökéletesen megfelel a stílusodnak.

Anyaga: rozsdamentes acél

Mindenképpen szeretndé, ha újrahasználható sportpalackod biztonságban tartaná a vizet. Ezért a 24Bottles Sport Bottle tanúsított 18/8 rozsdamentes acélból készül : a legjobb anyag élelmiszerrel való érintkezéshez.

Minőség és biztonság: tanúsítványok
A legjobb anyag kiválasztása nem elegendő a biztonság eléréséhez. Ezért meg kell győződnöd arról, hogy a sportpalackodat bevizsgálták és tanúsították-e élelmiszerrel való érintkezés céljából , mint a 24Bottles Sport Bottle.

Funkcionalitás: sportpalack szalmával

A 24Bottles Sport Bottle innovatív, nyitható szívószállal rendelkezik. Úgy terveztük, hogy egy kézzel is könnyedén nyitható legyen.
Szerettünk volna egy non-stop ivási élményt nyújtani a jobb hidratálás érdekében sportolás közben, így egy mozdulattal csillapíthatod szomjadat. Szivárgásmentes és rendkívül jól megfogható, érdes felülettel rendelkezik a maximális kényelem érdekében.

Az életre tervezték
Sportpalackunk az eldobható műanyag palackok legkönnyebb alternatívája is . Arra van szükséged, hogy egész nap magaddal vihesd italod, anélkül, hogy plusz súlyként kellene cipelned a táskádban vagy az edzés közben.