12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Töltsd újra ingyen!

Major Dániel
2021.06.24 23:17
Töltsd újra ingyen!

Vízlelőhelyek Magyarországon, ahol ingyen megtöltheted kulacsodat, ha megszomjaznál.

Töltsd újra kulcsodat - legyél tudatos

Szerencsére Magyarország vendéglátó helyei között számos olyan egység található, akik szívesen csatlakoznak egy jó ügyért folytatott mozgalomhoz. Ezekben az éttermekben, kávézokban ingyen feltöltheted a palackodat, friss, szűrt csapvízzel.

Igen, teljesen ingyen. És közben te is több jó ügyet támogatsz. A vízlelőhelyek megtalálásában segítségedre lesz egy applikáció, melyben be vannak jelölve azok a vendéglátó egységek, ahova be tudsz térni ingyenvízért. 

 

appstore  gomb      Google play gomb

 

igyál vízet - helyben

A Vízlelőhely kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a folyadékbevitel fontosságára. Egy igazázán jó és költséghatékony megoldást biztosít az ivóvíz pótlásra azoknak, akik tudatosan és a műanyag hulladékot csökkentve szeretnének élni.

A vendéglátó helyek műanyag termelése szintén nagy probléma. A kampányban részt vevő Gastro partnerek szűrt vízzel kínálják a betérőket. Ez a minimális odafigyelés egy nagy lépés a műanyagmentes élet felé.

 

Töltsd le az applikációt

Ha a városban jársz, csak kapd elő az applikációt, és már láthatod is, hogy melyik vízlelőhely van hozzád legközelebb. Egy gombnyomásra tudsz útvonalat tervezni, akár külső navigációval. De megnézheted a hely facebook oldalát, nyitvatartási idejét és néhány információt is a kiválasztott egységről. A töltés után pontokat is tudsz gyűjteni, és követni is tudod hány liter vizet ittál meg. 

Cseppnyi tudatosság

A Vízlelőhely kampány minden feltöltés után 1 Ft-tal támogatja a Lámpás ’92 Alapítványt.

Tehát egy töltéssel kevesebb műanyag palack szennyezés jut földünkre és még az alapítványt is támogatod. 

Köszönjük.

Kép készítője: www.johanohrlund.com   @johanohrlund

model: @craig