12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Hasznosítsd újra

2022.11.09 10:55
Hasznosítsd újra

November 15- e legyen az Újrahasznosítás Országos Napja!

 

Minden évben emberek milliói vesznek részt az Egyesült Államokban ezen a csodálatos ünnepen! Ennek a napnak az a célja, hogy felhívja a figyelmet az újrahasznosítás fontosságára és az újrahasznosított termékek vásárlására. Egy átlagos amerikai 64 tonna hulladékot juttat a szemétlerakókba élete során, így tudjuk, milyen fontos az újrahasznosítás!

 

Mi lenne jobb nap arra, hogy felhívd a figyelmet egyedi, újra felhasználható vizes palackodra, mint ez!

 

Újrahasznosításra váró műanyag palackokÚjrahasznosításra összegyűjtött műanyag palackok és más szemét

 

Az újra felhasználható vizes palackok nagyszerű módja annak, hogy megünnepeljük ezt az ünnepet, és kiemeljük, hogy a fenntartható életmód és a tudatos vásárlás mennyire fontos hazánkban is, úgy ahogy a világon bárhol. Az újra felhasználható vizes palackok nemcsak nagyszerű vásznak egy marketingüzenethez, de valóban jelentős szerepet játszanak az egyszer használatos műanyag palackok megszüntetésében.

Akár környezettudatosnak szeretnéd pozícionálni márkádat, akár nem, az újra felhasználható vizes palackok előnyben részesítése az irodában vagy rendezvényeken fontos üzenetet küld a közönségnek. Ez azt mutatja, hogy törődsz azzal, ami a világban történik, és hajlandó vagy megtenni a részed, bármilyen kicsi is legyen. Sokan szívesebben kötnek üzletet olyan márkákkal, amelyek ezt előnyben részesítik… ez mindenki számára előnyös!

Éppen ezért webáruházunkban is kizárólag olyan gyártók termékeit találod, amely gyártók nagy gondot fordítanak a hulladék csökkentésére, a káros gázok kibocsájtásának mérséklésére és az erdők, óceánok védelmére.

 

Ráadásul az egyedi, újra felhasználható vizes palackokba való befektetésnek nem kell horribilis összegekbe kerülnie. Függetlenül a pénztárcától, rengeteg vizespalack közül választhatunk, amelyek megfelelnek igényeidnek.

A rozsdamentes acél pohártól, a tritánból készült kulacsokon át, az újrahasznosított műanyag sportpalackokig segítünk megtalálni a tökéletes ivóeszközt. Az újra felhasználható tárgyak egy egyszerű, de hatásos eszköz, amelyet felhasználhatunk a fenntarthatóság érdekében. Ha egy ilyen palackot választasz az egyszer használatos műanyag palack helyett, az egész világot megváltoztathatod.

Ha cégvezetőként keresed a lehetőséget promóciós termékeidnek piacra dobására, vagy a már meglévő termékek kiemelésére, az újra felhasználható vizespalack a tökéletes választás! Ezzel emlékeztetheted a partnereidet, környezeteded, hogy gondolkozzanak másként. Hasznosítsák újra, amit lehet a kidobás helyett.

 

újrahasznosított nylon szatyrok felirattalVan még mit újrahasznosítani

 

Nézz szét kulacsaink, termoszaink és poharaink között.

 

Válaszd ki a megfelelőt és kérj ajánlatot egyedi logózásra, grafikára. Magánemberként pedig ne feledd, igenis számít az, hogy mit mutatsz a körülötted élőknek. Ha azt látják, hogy egy trendi, kulacsból iszod a vizet akkor követni fognak. Csak kezd el.

Andersen céglogós terv kulacsokonAz Andersen adótanácsadó és jogi szolgáltatást végző cégnek készült kulacstervek