"Frissítő hidratálás egészségesen - fedezd fel rozsdamentes kulacsainkat és cukormentes víz ízesítőinket, hogy könnyedén tölthesd fel energiakészletedet és élvezd az egészséges életmód előnyeit!"

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Víz ízesítők

A víz ízesítése egy nagyon népszerű trend lett az utóbbi években, és egyre több ember próbálja különféle ízesítőkkel javítani az ital ízét és élvezeti értékét. A víz ízesítésére használható termékek különféle formában és kiszerelésben léteznek, például ízesítő spray vagy pezsgőkocka formában, és különböző ízek közül lehet választani.

Az Aqua Gustus víz ízesítői Svédországból származnak, és 5 féle, természetes íz közül lehet választani, például Alma-gránátalma-rózsa vagy Málna-mangó-hiibiszkusz. Ezek az ízesítők nem tartalmaznak semmilyen mesterséges adalékanyagot, tartósítószert, sót vagy cukrot. Helyette a rendkívül egészséges és finom gyümölcskivonatokat hozzáadott vitaminokkal tették teljessé. Így egészséges alternatívát jelentenek a cukros üdítők helyett. Az Aqua Gustus ízesítők nagyon koncentráltak, illatuk kifejezetten határozott, és már csak egy kis mennyiség is elegendő lehet egy egész pohár víz ízesítéséhez. 

A Waterdrop pezsgőcseppek Németországból származnak, és különböző ízekben érhetők el, például gyömbér, lime, bogyós gyümölcsök vagy uborka. Ezek a pezsgőkockák egyszerűen feloldhatók a vízben, és pillanatok alatt ízesítik az italt. A Waterdrop termékek kis méretűek és könnyen hordozhatóak, így azoknak, akik mindig úton vannak, ideális megoldást jelentenek. A Waterdrop termékek nem tartalmaznak cukrot, mesterséges adalékanyagot vagy tartósítószert, így azoknak, akik egészséges életmódot folytatnak, tökéletes választás lehetnek.

A Dropz víz ízesítők szintén Németországból származnak, és különböző ízekben érhetők el, például kókusz, málna, citrusfélék vagy bogyós gyümölcsök. Az ízesítők természetes összetevőket tartalmaznak, és itt sincs hozzáadott cukor vagy mesterséges adalékanyag. A Dropz ízesítők nagyon koncentráltak, így csak egy kis mennyiség szükséges az ital ízesítéséhez. Ezek az ízesítők könnyen hordozhatóak, így azoknak, akik rendszeresen sportolnak vagy utaznak, praktikus megoldást jelentenek.

Összességében a víz ízesítése egy egészséges alternatívát jelenthet a cukros üdítők helyett, és számos ízben elérhetők. Így mindenki találhat a szájízének megfelelő ízesítést. Arra szinont érdemes figyelni, hogy a Waterdop és a Dropz termékek között vannak olyan változatok amelyek édesítőszerként steviát vagy szukralózt tartalmaznak.