12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Víz ízesítők

A víz ízesítése egy nagyon népszerű trend lett az utóbbi években, és egyre több ember próbálja különféle ízesítőkkel javítani az ital ízét és élvezeti értékét. A víz ízesítésére használható termékek különféle formában és kiszerelésben léteznek, és különböző ízek közül lehet választani.

A Waterdrop pezsgőcseppek Németországból származnak, és különböző ízekben érhetők el, például gyömbér, lime, bogyós gyümölcsök vagy uborka. Ezek a pezsgőkockák egyszerűen feloldhatók a vízben, és pillanatok alatt ízesítik az italt. A Waterdrop termékek kis méretűek és könnyen hordozhatóak, így azoknak, akik mindig úton vannak, ideális megoldást jelentenek. A Waterdrop termékek nem tartalmaznak cukrot, mesterséges adalékanyagot vagy tartósítószert, így azoknak, akik egészséges életmódot folytatnak, tökéletes választás lehetnek.

A Dropz víz ízesítők Svájcból érkeznek, és többféle ízekben érhetők el, például kókusz, málna, citrusfélék vagy bogyós gyümölcsök. Az ízesítők természetes összetevőket tartalmaznak, és itt sincs hozzáadott cukor vagy mesterséges adalékanyag. A Dropz ízesítők nagyon koncentráltak, így csak egy kis mennyiség szükséges az ital ízesítéséhez. Ezek az ízesítők könnyen hordozhatóak, így azoknak, akik rendszeresen sportolnak vagy utaznak, praktikus megoldást jelentenek.

Összességében a víz ízesítése egy egészséges alternatívát jelenthet a cukros üdítők helyett, és számos ízben elérhetők. Így mindenki találhat a szájízének megfelelő ízesítést. Arra viszont érdemes figyelni, hogy a Waterdop és a Dropz termékek között vannak olyan változatok amelyek édesítőszerként steviát vagy szukralózt tartalmaznak.