Jó szórakozást.

Ez a nagy pillanat. Nézze meg, ahogy a waterdrop® forog, csavarja és forog. Ez egy olyan ízeloszlató tánc, amely semmihez sem hasonlítható. Nincs keverés, nincs rázás. Épp inni készen.


Válassz. Igyál. Élvezd.

Mindegyikünk más. Ilyenek a vízcseppeink is.

Az édestől a gyógynövényes ízekig a Te hangulatodnak és vágyaidnak megfelelő ízeket készítettünk. Kevés vagy sok víz, álló vagy pezsgő – minden rajtad múlik.

Gyümölcs és növényi kivonatok:

lime

Lime

A friss lime természetes aromája frissítő élménnyé varázsolja a vizet. Az eredetileg Délkelet-Ázsiából származó zöld gyümölcs, a Citrus Latifolia az egész világon ismert, nem utolsósorban íze egyedisége és magával ragadó, élénk színe miatt.

Majomkenyérfa

A FOCUS-ban található baobab kivonatnak nagy hagyománya van. Az afrikai bennszülöttek az "élet fájának" hívják, mert Baobab azt mondta, hogy csodákat tesz. Az afrikai emberek évszázadok óta az egészség és a jólét forrásának tekintették.

acerola

Acerola

Fedezze fel az acerola erőteljes kivonatát, amely értékes összetevői miatt nélkülözhetetlen volt a maja nép számára. Ennek a tűzpiros bogyónak a savanykás, mégis ízletes aromája a felfrissülés garanciája.

Hibiszkusz

Hibiszkusz

A világ trópusi területein őshonos hibiszkuszvirágban található kivonat Agua de Jamaica néven pihentető italként vált híressé. Bár több mint 600 faja ismert, mindig jellegzetes csésze és kellemes, fanyar íz jellemzi.

Aronia

Aronia

Élvezze az Aronia természetes aromáját és ízét. Ennek a kis bogyónak a gyökerei Észak-Amerikában vannak, ahol az őslakosok fontos táplálékként használták a téli hideg hónapokban. Ma már az almához hasonló alakjáról ismert, ezért a bogyót almabogyónak is nevezik. Ízletes, frissítő aromájával világszerte szomjoltóként ismerik. 

áfonya

Áfonya

Az áfonya természetes, savanykás aromája csábító és egyedi. Az áfonyát Európa, Kanada és Amerika nagy részén termesztik. Ma ezt az apró bogyót világszerte dicsérik frissítő ízéért. 

csipkebogyó

Csipkebogyó

A DEFENSE-ben található kis narancsvörös csipkebogyó kivonata az értékes összetevők igazi szövetsége. Megvan az oka annak, hogy a csipkebogyót szeretettel hívják a szuperételek egyablakos boltjának. Finom, száraz jegye a DEFENSE-ben található csipkebogyó-kivonatot meglepő ízrobbanássá teszi. 

moringa

Moringa

A DEFENSE a Moringa rendkívüli kivonatát is tartalmazza. A Moringa fa gyökerei messze a történelemben nyúlnak vissza a Himalája lábánál, ahonnan egyedülálló ízével és tulajdonságaival hódította meg a világot. Egyes kultúrák magas tápanyagkoncentrációja miatt a „Csodák fájaként” is emlegetik.s.

Fekete ribizli

Feketeribizli

A természetes illat a fekete ribizli ízével teljes, kellemes élményt nyújt. A közkedvelt sötétlila bogyó édeskés-fanyar íze összetéveszthetetlenül gyümölcsös, elegáns karaktere pedig a BOOST-ban mutatkozik meg legjobban.

Bodzavirág

Bodzavirág

A bodzavirág stimuláló íze és természetes aromája ellenállhatatlan. A jellegzetes illatáról és finom virágairól ismert bodzavirág íze évezredek óta lenyűgözi az embereket. Açaí-val és feketeribizlivel kevert trióként ez a kombináció el fogja nyűgözni a szájízt.

Açaí

Açaí

A dél-amerikai bennszülöttek gyakran megmásznak hihetetlen magasságokat az esőerdőben, hogy betakarítsák ezt a különleges bogyót. A BOOST ennek a trópusi gyümölcsnek az értékes kivonatát tartalmazza, amely évszázadok óta az Amazonas népeinek hagyományos tápláléka. Lehet, hogy a sötét bogyók kicsik, de igazi lendületet adnak, amikor csak szüksége van rá. 

Mangó

Mangó

Fedezze fel a mangó ízét ínycsiklandó természetes aromájával. A „Mangifera sylvatica” vadon élő mangófáról származó mennyei, édes gyümölcsöt sok évszázaddal ezelőtt dokumentálták először az indiai régióban. A mangó egyébként a kesudió közeli rokona, minden színben és méretben kapható, de mindig
frissen és éretten ízlik a legjobban.

Kaktusz gyümölcs

Kaktusz gyümölcs

Ez a mexikói őshonos, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Dél-Afrikában növő tüskés, lédús, édes ízű körte „Opuntia ficus-indica” házi gyógymódjairól vált világhírűvé. A puha, többnyire sárgás-narancsos-vöröses hús ehető magvakkal milliók számára nélkülözhetetlen energia- és tápanyagforrás. Nagyon örülünk, hogy kivonata bekerült ízletes vízcseppjeinkbe.

Articsóka

Articsóka

A GLOW-ban található óriás lila virágú bogáncs kivonatának virágzó története van. Eredetileg a Földközi-tengerben találták, értékes összetevői miatt gyorsan világszerte elismertséget szerzett. Egyedülálló, finom és finom íze nemcsak VIII. Henrik királyt és George Washingtont vonzotta, hanem a pletykák szerint gyógyító ereje is van.

Őszibarack

Őszibarack

A YOUTH természetes őszibarack íze inspiráló. Az őszibarack édes, lédús íze akár a nagymama gyümölcsöskertjében töltött gondtalan nyári napokra is emlékeztethet. El tudod képzelni az életet barack nélkül? 

Csillag gyümölcs

Csillag gyümölcs

A csillaggyümölcs különösen feltűnő csillag alakú formája miatt, és Délkelet-Ázsiából származik. Gyümölcsként nő a fákon, és karambola néven is ismert.

Fehér tea

Fehér tea

A fehér tea nagy hagyománya a kínai Fujian tartományból származik. Ezt a fajta teát fehér pelyhes pelyhekkel borított rügyekből állítják elő: innen ered a neve is.

Citromfű

Citromfű

A citromfű Délkelet-Ázsiában őshonos, és ott akár 2 méter magas örökzöld növényként nő. Illóolajai finom citromos ízt kölcsönöznek a gyógynövénynek.

Gyógynövények

Gyógynövények

A CLEAN-ben felfedezheti három híres gyógynövény keverékének különleges ízét. Míg az ókori Egyiptomban a kakukkfüvet mumifikálási folyamatra vagy a bátorság forrásaként használták Görögországban, a zsályát íz- és illatanyagként már legalább 2000 éve használták. A gyógynövény komló mind a 700 különböző kenderfajtával rendelkezik, és Mongóliából származik. Ami azonban ezt a három gyógynövényt egyesíti a hármasban, az az összetéveszthetetlen ízük a természetes aromájuknak köszönhetően a CLEAN-ban.

Borókabogyó

Borókabogyó

A borókabogyó története egészen az ókori Egyiptom sírjaiig nyúlik vissza. Természetesen az ókori görögök ismerték a borókabogyó hatását, ezért sokáig használták kábítószerként, mielőtt számos ételbe és italba került. Jellegzetes édes-keserű ízük tökéletes alapja a CLEAN-nak.

csalán

csalán

A csalánt évekig gyomnövénynek tekintették, és kitépték. Ez valószínűleg a levelek híres metszetének köszönhető, amelyet előbb-utóbb mindannyian ismertünk gyerekként. A gyógynövénytudósok azonban jobban tudják, így nem meglepő, hogy a csalánt ma már sokan a "gyógynövények királynőjének" tartják. Friss ízével és karakterével kivonata pótolhatatlan a CLEAN számára.

Gyömbér

Gyömbér

A gyömbér természetes aromáját gazdag és fűszeres ízével ötvözve megnyugtató és megnyugtató melegséget hoz létre a testben. A gyömbér által ismert meleg, kellemes illat és finom élesség megmozgatja az érzékeket. 

Ginzeng

Ginzeng

A ginzenget vagy "人参"-t az egész világon használják. Napjainkban a hagyományos kínai gyógyászatban nélkülözhetetlen ez a kicsi, erős gyökér az évszázadok során sokak hasznára vált. A YOUTH-ban található ginzeng kivonat lendületes és különleges hatást kölcsönöz neki, így tökéletes társ.

Pitypang

Pitypang

Legtöbben gyermekkorunkból ismerjük a pitypangot, és jól éreztük magunkat a fehér, puffadt magvak levegőbe fújásával. Csak nagyon kevesen tudják, hogy a pitypang kivonatát már az egyiptomi időkben is használták a gyógyászatban, és a mai napig lenyűgözi a szakembereket. Több ezer fajával a pitypang ugyanolyan változatos, mint maga a YOUTH.