12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Aqua Gustus a cukormentes víz ízesítő

Major Dániel
2022.10.18 19:13
Aqua Gustus a cukormentes víz ízesítő

Aqua Gustus az egészséges és változatos vízivás Szent Grálja.

 

aqua gustus víz ízesítők 5 féle ízben

Napjaink egyik nap problémája a megfelelő folyadékpótlás. Rohanó világunkban gyakran, egyszerűen elfelejtünk elegendő folyadékot inni. Vagy ha iszunk is, az valószínűleg nem tiszta víz, hanem valamilyen cukrozott üdítő, kávé vagy tea. Nem csoda, ha kimerültek, fáradtak, dekoncentráltak vagyunk.

 

Nem sokat segít az sem, hogy a boltokban szinte nem kapni olyan vizet, ami ne tartalmazna cukrot vagy mesterséges édesítőszereket. Pláne nehezítő körülmény, ha nem szeretnénk egyszerhasználatos, mikro műanyagokat is tartalmazó, a környezetre káros PET palackokat vásárolni.

 

A Waterdop® egy remek alternatíva, amely segít, hogy a vízivás ne legyen unalmas. Egyetlen hátránya, hogy mesterséges édesítőszereket tartalmaznak a vízben oldódó kapszulák.

 

Nem úgy az Aqua Gustus® termékek. De miről is van szó?

 

Linda és Andreas Kirsebom, az Aqua Gustus alapítói Stockholmtól nem messze, Åkersberga-ban egy picinyke településen alkották meg ezt a remek terméket. Svédország mindig is híres volt arról, hogy a legfejlettebb országok közé tartozik. Az emberi jogok, az oktatás, az információs társadalom és a jövedelmi egyenlőség terén kiemelkedő. HD besorolása nagyon magas.

 

Linda és Andreas az Aqua gustus alapitói"Az a víziónk, hogy az emberek több vizet igyanak a csapjukból.
Az Aqua Gustu termékeivel szeretnénk egyszerűbbé és ízletesebbé tenni"

 

De még egy ilyen országban is rengeteg palackozott vizet vásárolnak. Évente több mint 250millió litert. És ennek csaknem 60%-a ízesített víz. Emellett egyre inkább előállítanak és fogyasztanak mesterséges anyagokat, édesítőszereket és adalékanyagokat tartalmazó italokat.

 

„Szeretnénk segíteni az embereknek, hogy egészségesebben igyanak egészségünk és környezetünk költsége nélkül. Sok országban kiváló a csapvíz, de időnként szükség van egy csipetnyi ízre, hogy még jobb ízű legyen”  

– mondja Linda Kirsebom, az Aqua Gustus alapítója és vezérigazgatója

 

Az Aqua Gustus az aroma teljesen mentes a cukortól, mesterséges édesítőszerektől, GMO-któl, állati alapanyagoktól, és ami fontos, kalóriamentes. Az egyetlen dolog, ami hozzáadott, az a vitaminok és ásványi anyagok a még ízletesebb és egészségesebb vízért. Mivel nem tartalmaz cukrot, ezért cukorbetegek is nyugodtan fogyaszthatják.

 

5 féle ízben kapható.

aqua gustus ízesítés egy asztalon

Praktikus apró üvegcsékben, pumpás kupakkal a könnyű adagolhatóságért. Igazán prémium minőségű az apró palack kidolgozása és dizájnja. Pont úgy ahogy azt egy Svéd terméktől elvárnánk.

 

Ízesítéstől függően Zink, B3, B5, B6, C, és D vitaminokat tartalmaznak. Kalória, zsír, só vagy fehérje 0%. Teljesen vegán. Tényleg bárki számára ajánlható. Az Aqua Gustus tehát egy teljesen természetes aroma szénsavmentes vagy szénsavas vízhez, amely bogyókkal, gyümölcsökkel, gyógynövényekkel és fűszerekkel valamint vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított, hogy ízletesebb és egészségesebb legyen a mindennapi ivóvíz, és így a környezetünkre gyakorolt ​​hatást is csökkenti.

 

vegan logo

 

Az ízesítés egyszerű és könnyen használható. Permetezz 5-ször (vagy ízlés szerint többször) közvetlenül a pohárba, majd töltsd fel a poharat szénsavas vagy szénsavmentes vízzel a csapból. Egy 50 ml-es palack legalább 20 liter vízhez elegendő. Lényegesen egyszerűbb, olcsóbb és egészségesebb, mint a palackozott víz.

 

Ízkombinációk

 

Az Aqua Gustus - Természetes ízesítő vízhez 50 ml-es spray-palackban kapható, és öt izgalmas ízben kapható:

 

- Sárkánygyümölcs, Lime, Menta - D-vitamin, B3, Cink

 

- Narancs, Lime, Citromfű - Vitamin C, D, cink

 

- eper, rebarbara, gyömbér - D-vitamin, B5, B6

 

- málna, mangó, hibiszkusz - D-vitamin, B3, B6

 

- alma, gránátalma, rózsa - D-vitamin, B3, B6

 

+1 A támogatás

Minden évben forgalmuk 1%-át a WaterAid által lebonyolított projektekre fordítják szerte a világon, hogy mindenki tiszta vízhez, WC-hez és higiéniához jusson. Más szóval, amikor nálunk vásárolsz, hozzájárulsz egy tisztább vízzel rendelkező világhoz. Nagyon köszönöm!

 

Kóstold meg mind az 5 ízt, és mond el melyik a kedvenced.

 

forrás:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Sv%C3%A9dorsz%C3%A1g

https://hu.wikipedia.org/wiki/Emberi_fejletts%C3%A9gi_index