12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Víz ízesítő spray

Igyál vizet jobb módon

Minden a vízzel kezdődik – aqua. Tiszta víz a csapból, luxus, de egyben magától értetődő dolog a mi világunkban. Ehhez szeretnénk ízt adni. Az Aqua Gustus aromák tiszta nyersanyagokból állnak, gyümölcsökből, bogyókból, virágokból és gyógynövényekből. Több termékünk vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított. Tökéletsen mentes a mesterséges adalékanyagoktól, édesítőszerektől, és cukor hozzáadása nélkül készülnek. Hogy minél ízletesebben, természetesebben és egészségesebben ihass.

 

„Olyan terméket fejlesztettünk ki, amely hiányzott a boltok polcáról. Tiszta, egészséges termék, amely finomabbá és élvezetesebbé teszi a csapvizet, és jót tesz a felnőtteknek, a gyerekeknek és a környezetünknek.”

Linda és Andreas Kirsebom, az Aqua Gustus alapítóiAqua Gustus - Természetes ízesítő vízhez

Aqua Gustus víz ízesítő spray

 

Az Aqua Gustus természetes aromákkal könnyedén ízesítheti szénsavmentes vagy szénsavas vizét. Tiszta és egészséges esszenciánk gyümölcsökből, bogyókból, virágokból, gyógynövényekből származik, vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagítva. Mindez mesterséges adalékanyagok, cukor és édesítőszerek nélkül.

 

Egy palack 50 ml-es, és 13-20 liter vízre, vagy minimum 100 pohárra elegendő. Napi 3-4 pohár víz természetes ízesítővel biztosítja az üvegen feltüntetett vitaminok és ásványi anyagok napi ajánlott bevitelét. Könnyedén szórhatja az aromát a pohárba vagy a kancsóba, anélkül, hogy a kiömlés, elkenődés vagy túladagolás veszélye fennállna. 

 

A légmentesen záródó, spray funkcióval ellátott palack lehetővé teszi, hogy a palackok szobahőmérsékleten álljanak, és a töltéstől számítva legalább 12 hónapig kitartanak.  Ha elkészültek a palackok, ugyanúgy újrahasznosíthatja őket, mint a többi átlátszó üvegpalackot. A palackok egyenként vagy ajándékcsomagban kerülnek forgalomba, mind az 5 ízzel. 

 

A kollekció

- Sárkánygyümölcs, lime és menta - D-vitamin, B3, cink

- Narancs, lime és citromfű - C-, D-vitamin, cink

-Eper, rebarbara és gyömbér,- D-vitamin, B5, B6

-Málna, mangó és hibiszkusz - D-vitamin, B3, B6

-Alma, gránátalma és rózsa - D-vitamin, B3, B5

 

Csak egy spray!

    „Nagyon büszkék vagyunk aromaválasztékunkra. Itt mindenki megtalálhatja a kedvencét szomjoltásra, a munkaasztalnál kortyolgatni vagy étkezési italként tálalni.”

    Linda és Andreas Kirsebom, az Aqua Gustus alapítói

    Aqua gustus spray kollekció