12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Egy palack egy fa!

Major Dániel
2022.05.04 08:19
Egy palack egy fa!

A klímaváltozás, a fák és erdők pusztulása, a globális felmelegedés egy komoly probléma.

 

Talán te is tudod, hogyha nem teszünk semmit, ha csak azt várjuk, hogy majd a „nagyok” megoldják, akkor nem jutunk előre. Egyén szinten, te magad is sokat tehetsz a környezetünk megóvásáért, az ökológiai lábnyomod csökkentéséért.

Egy erdő ahol a fák levelei között átszűrődik a napfény

Csak nézz körül az otthonodban. Te mennyi műanyagot használsz? Hány olyan terméket vásárolsz, ami műanyagba van csomagolva. Csak gondolj a kozmetikumokra, a tisztítószerekre, az élelmiszerek csomagolására.
Most ahol olvasod ezt a blogot, gyorsan nézz körül, hány műanyagot tudsz összeszámolni, ami csak a közvetlen környezetedben van.

 

Te iszol palackozott vízet? Írtózatos mennyiségben vásárolunk palackozott vizet, ami a legtöbbször nem újrafelhasználható csomagolásban van. Vagy ha abban is van, a legritkább esetben kerül vissza az újrahasznosítási folyamatba. Azt csak nagyon kevesen tudják, hogy a műanyag újrahasznosításához újabb műanyagra van szükség.

 

Tehát a műanyag hulladék, további műanyag hulladékot szül!

 

A műanyag szemét közül kinyúló kéz, rajta felirat: még nem túl késő

A veszélyes mikroműanyagokról már nem is beszélve. Erről egy korábbi cikkünkben is írtunk amit itt elolvashatsz.
De mit tehetünk mi? Kulacsokat és termoszokat forgalmazunk. Próbálunk tudatosan hidratálni. Kerülve a műanyagokat. És közben trendik is maradni.

 


Éppen ezért gondoltunk egy merészet, és a Marie Claire lelkes csapatával megálmodtunk egy csodálatos palackot.
A Palack alapja a Full Forest névre keresztelt Izmee kulacs. Ez a kulacs egy duplafalú, hőtartós termosz. Rozsdamentes acélból készült, nem tartalmaz sem alumíniumot sem műanyagot. Érdes, porfestett bevonata színével és textúrájával a természetet idézi.

 

Full Forest thermopalack 510ml


Erre a termoszra esett a választásunk. A Marie Claire egyedi grafikát tervezett a felületére, amely lézergravírozással került a felszínére. A grafika levél, és virág mintái tovább erősítik a természetes hatást.

 

Marie Claire növény és levél grafika


Korlátozott, 100db készült belőle.

 

A kulacs árából 650ft-ot a My Forest csapatának átutalunk.
Így nem csak egy limitált, nagyon menő és nagyon környezetbarát kulacsod lesz, de a palack megvásárlásával egy fát is ültetünk a nevedben.


Neked van már Marie Claire – Izmee kulacsod? Ha nincs, akkor csapj le rá addig, amíg még van és legyél te is egy kis elit csapat tagja.

Full forest kulacs