12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Közkutak Magyarországon

Major Dániel
2021.06.30 22:57
Közkutak Magyarországon

Most amikor épp zajlik a Zero Waste mozgalom, amikor próbálunk tudatosan élni, étkezni, és tudatosan óvni környezetünket, csökkentve a műanyag palackok szaporodását, most érezzük csakigazán a kőzkutak hiányát. 

Emlékszel még azokra a szocreál, strandkorlátkék, olykor igen rozsdás közkutakra? Ha nem akkor túl fiatal vagy még. Ha viszont igen, akkor kiváncsi vagyok tudod-e melyik volt az a módszer, amivel együl is tudtál inni a kútból. 

Kommentben jöhetnek a jobbnál jobb megoldások. 

De visszatérve a kutakra, vannak igen jó kezdeményezések az ingyenes vízvételre, korábbi cikkünkben épp egy remek applikációt mutattunk be ezzel kapcsolatban. És az olvasói visszajelzéseknek hála, (köszi Boti) most ismét egy remek lehetőséggel gyarapodik az, aki az egyszer használatos műanyag palackokat, többször felhasználható kulacsra, termoszra cserélni.

Petró Tamás jóvoltából egy újabb mobilos applikációban keresketitek meg a fennmaradt, közkutakar, ivókutakat, forrásokat és ivócsapokat. Az applikációt a Google Play áruházból tudod letölteni. Kattints az ikonra

További lehetőségkén nézzétek meg az alábbi térképet is. Interaktív módban felkereshető az összes kút és vízvételi hely. Útvonal tervezhető a legközelebbi kúthoz, ahol megtölthetitek palackjaitokat és termoszaitokat.

kozkutak.hu 

Ne feledjltek a hidratálás fontos, és minden újratöltéssel eggyel kevesebb műanyag palack kerül a szemétbe. És ez jó neked, nekem a környezetnek, a gyerekeinknek és a földnek. Tegyünk együtt az egészséges és tiszta környezetért. Vásárolj tudatosan.

#palackrafel

Fotó: Vajda János Kép forrása: index.hu