12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Microdrink, mi az?

2022.05.17 09:00
Microdrink, mi az?

Igyál több vizet

Küldetésünk, hogy több víz fogyasztására ösztönözzünk, hogy egészségesebb, hosszabb és fenntarthatóbb életet élhess.

 

egy pohár víz benne ízletes microdrink és körülötte győgynövények és gyümölcsökEgy epifánia az égből "Miért nincs olyan ital, amelyhez ne kelljen még egy műanyag palack, vagy amelyik valóban jó ízű, és elég kicsi ahhoz, hogy bármelyik palack nyakán átférjen?"

 

Ezt gondolta Martin 2016 tavaszán, amikor megszületett egy nagy dolog, ami nagyon kicsi. Koncepciója: a mikroital - a legjobb gyümölcs- és növényi kivonatok kis kocka formájában. Csak friss vízre van szükséged. Alig hiszik el, hogy megtörtént: Martin, barátja Christoph és testvére Henry egy hihetetlen csapat segítségével valóra váltották ezt az elképzelést.

Amit a Microdrink képvisel

microdrinkek egymás mellett pohárban

Víz: Nincs víz, nincs élet. Egyedülálló természeti elem és bolygónk egyik legértékesebb erőforrása. A Waterdrop elkötelezett a gondos használat mellett.

Fenntarthatóság: A Waterdrop számára elengedhetetlen a környezettudatos megközelítés és a fenntartható munkamódszer. Megoldásukkal akár a csomagolás és a CO2 97%-át is megtakarítjuk a felesleges szállítás kiküszöbölésével.

Tervezés: A Waterdop a dizájnt és a funkcionalitást képviseli a legmagasabb esztétikai szabványok mellett. A rendkívüli minőségű termékek tervezésével a Waterdop újra és újra új magasságokba emeli a szabványokat. Ügyfélszeretet: Semmi sem fontosabb számunkra, mint közösségünk jóléte. Csak akkor vagyunk elégedettek, ha te is. Ügyfeleink hozzájárulása, visszajelzése és sikere a mi mozgatóerőnk és lendületünk.

Fajta: Mindenki más - Hála istennek. Ezért szeretnénk ha te döntenéd el, hogyan iszod a kedvenc italodat. Legyen az csillogó, intenzív, könnyű, útközben vagy otthon – ez rajtad múlik. És ahogy a sok színes ízünk, mi magunk is egy sokoldalú és sokszínű csapat vagyunk.

 

 

inspiráció a microdrinkek hatékonyságáról

 

Próbáld ki mikroitalainkat és ízesítsd vizedet minden nap a hangulatodnak megfelelően.

Microdrinkett itt elérhetők >>