12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Az unalmas víz helyett.

Major Dániel
2022.03.06 23:06
Az unalmas víz helyett.

Az unalmas víz helyett.

 

A vízivás fontos dolog. De a legtöbben keveset iszunk. Talán mindenki más ok miatt. Van, akinek csak nem jut eszébe egész nap az ivás. És már csak akkor tölt, amikor szomjúságot érez.  A szakemberek szerint, ha már idáig eljutunk az már nem egészséges. Tehát még az előtt kellene inni, hogy megszomjaznánk. Van, akinek eszébe jut, csak épp nem tudja, mit igyon. A cukrozott üdítők károsak, teát, kávét nem lehet egész nap inni. A legjobb lenne a víz, de az meg unalmas.

És itt a lényeg.

Mikor azt mondjuk, hogy innék én vizet, de az olyan uncsi.  Ma már sok ízesített vizet lehet vásárolni a boltokban, de azzal meg az a probléma, hogy a legtöbb műanyagpalackban kapható. Így az ökológiai lábnyomunkat növeljük, és egy tudatos vásárló pont ezt szeretné elkerülni. Hiszen a műanyaggal nem az a baj, hogy megvesszük, hanem az, hogy nem hasznosítjuk újra kellő mértékben.

És igy az a környezetbe kerülve sok-sok éven át, mérgezi a talajt. A talajon keresztül a vizeinket és élővilágunkat.

Az ízesített vizeket el lehet készíteni otthon saját magunknak is. Nem is kell hozzá sok minden, elég egy szelet citrom és máris frissítő üdítőt varázsoltunk az unalmas vízből. Persze lehet kókusz, narancs vagy bármi más is, akár gyömbér is. De valljuk be, lustábbak vagyunk ennél. És mennyivel egyszerűbb, ha ezt készen kapjuk.  

Víz ízesítőből sokféle létezik. Van tabletta, van por és csepp formában is kaphattunk jópárat. A legtöbb azt teszi, amiért vesszük. Vagyis ízesíti a vizet. De vannak olyanok, amik hozzáadott vitaminokat, ásványianyagokat, elektrolitokat, vagy épp gyógynövényeket is tartalmaznak.

Van köztük cukrozott, cukormentes és természetes cukrokat tartalmazó is.

A Microdrink

 

Víz ízesítő kapszulák a waterdrop kiadásában

Webáruházunkban a Waterdrop termékeket részesítjük előnyben. De mi is az a Waterdrop?

A Waterdop a természetes gyümölcsök és növények valódi íze, amely kiemeli a világ legjobb italát – a tiszta vizet.

A Waterdrop Microdrink névre keresztelte el a vízízesítő termékeit. És igen találó ez a név. A világ minden tájáról, megbízható gazdálkodáskból szerzik be hozzá az alapanyagot. Az Acai-t például egyenesen Braziliából, a Moringát Indiából, a Baobabot Afrikából.

A varázslat a betakarítás után történik. A vizet óvatosan eltávolítják a növényekből és gyümölcsökből. Közvetlenül a helyszínen szárítják, a frissesség érdekében egy különleges eljárással.

Az eljárásnak köszönhetően ez a technika tiszta porrá sűríti az eszenciát, de megtartja annak minden aromáját.

Viszlát cukor

microdrink az egészséges ital cukor nélkül

A cukorjelentős mértékben hozzájárul a modernkori egészségügyi problémákhoz. Hidd el, te sem szeretnéd, ha közvetlenül a vizedbe kerülne. Minden Microdrink 100%-ban cukormentes, az íz feláldozása nélkül.

Szükségszerűség

A microdrink vízízesítő kocka rendkívül érzékeny a levegőre. Éppen ezért egy lehelet vékony membránnal van lezárva. Akárcsak a banánt a külső héja, úgy védi a kockákat is a membrán.

Ebben az újrahasznosítható apró csomagolásban, 97%-al kevesebb műanyag hulladékot termelsz minden palackkal.

Választ, dob, iszik

ízesítő kapszula, környezetbarát csomagolásbantartósítószermentes

Ennyire egyszerű. Kiválasztod azt az ízt amit szeretnél aznap megkóstolni. Beledobod 4-6dl vízbe és megvárod, amíg szépen feloldódik. Akár egy pezsgőtabletta.  Amint készen van, ihatod is. Használhatod mentes vagy savas vízben is.

Tehát összefoglalva:

  • Minden dobozban 12 kapszulát találsz.
  • Egy kapszula 4-6dl vízhez, attól függően mennyire intenzíven szeretnéd.
  • Nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Cukorbetegek is fogyaszthatják.
  • Nem tartalmaz tartósítószereket

Nézd meg választékunkat, és ízesítsd te is vizedet egy Microdrinkkel.

 vizespalackba rakható víz ízesítő kapszula