12h-ig leadott rendelésed akár másnapra nálad lehet. 14990Ft felett díjtalan kiszállítással. 

Telefon: +36 20 4756406 vagy VIBER

Blog

Mit tud a Carl Oscar?

Major Dániel
2022.02.13 20:31
Mit tud a Carl Oscar?

 Mit tud a Carl Oscar, amit más nem?

 

Ha szeretnél venni magadnak egy kulacsot, akkor az interneten vagy a nagyobb áruházláncokban nagyon sokféle kulacs és termosz közül tudsz választani. Méretben, alapanyagban, kialakításban és dizájnban, ezer és ezer féle választék elérhető.  

Vehetsz egy egyszerű, műanyag kulacsot. Ami csak arra lesz jó, hogy vizet önts bele és magaddal vidd. Rövidtávra tervezve, sok elvárást nem fektetve a termékbe. Vagy választhatsz egy drágább, jobb minőségű terméket.

Itt már nyilván lesznek elvárásaid, aminek meg kell, hogy feleljen.

  • Legyen könnyű
  • Legyen biztonságos
  • Ne csöpögjön
  • Tartós legyen
  • Könnyen használható kell
  • Szép és dizájnos

 

Ez csak pár kitétel, ami hirtelen eszembe jutott. Ennél lényegesen több vagy más nézőpont szerint is lehet válogatni.

A Carl Oscar egy családi vállalkozás. Egy átlagos Svéd család, két gyerkőccel. Olyan hétköznapi problémákkal, mint amilyenek nekünk is vannak. És éppen emiatt működik olyan tökéletesen. A gyerekek ott is kiöntik az üdítőt, ott is elejtik a kulacsot.

A Carl Oscar termékek úgy lettek kifejlesztve, hogy a dizájn mellett a funkcionalitás is megmaradjon. A legjobb minőségű alapanyagokat használják fel. Ellenőrzött körülmények között készülnek, szigorú minőségbiztosításon mennek keresztül.

A rozsdamentes acél vizespalackok, 18/8 élelmiszerminőségű acélból készülnek. Vákuumszigetelés, és egy plusz réz réteg biztosítja a megfelelő hőtartást. Legyen szó hideg vagy meleg italokról. Mind a felnőtt, mind a gyerekeknek szánt hőtartós palackok ezzel az eljárással készülnek.

A műanyag palackok alapanyag pedig Eastman Tritan. Ez egy rendkívül jó minőségű és az egészségre nem ártalmas műanyag. BPA és Ftalát mentes.

 

Nézzük kicsit közelebbről

Wisdom TempFlask hőtartós termosz.

5 féle dekorral kapható.  Tűz, Víz, Természet, Szerelem, Erő.

 

carl oscar termosz

 

Alapanyag 18/8 rozsdamentes acél. Nincs belső műanyag bevonat. 100% szivárgásmentes vizespalack. VacuumShield™ technológiának köszönhetően a hideg és meleg italokat is gond nélkül tárolja. 24 órán keresztül a hideget és 10 órán keresztül a meleget.

Leteszteltem. Nyáron kiraktam a tűző napra, órákra. És a jeges víz még órák múlva is ugyanolyan hideg volt benne.

500ml űrtartalom.

A doboz tartalmaz kétféle kupakot. Az egyik sima feltekerhető kupak, rozsdamentes acél belső résszel. Általában a meleg italokhoz ajánljuk, mert még jobban szigetel. A másik kupak egy sport kupak. Egy ujjal könnyedén nyitható. A belseje szívószálat rejt. Segítségével nem kell megdönteni a palackot az iváshoz. Ezt a hideg italokhoz ajánljuk.

Kicsit a dizájnról.

A palackot díszítő motívumok, a Svéd illusztrátor Magdalena Lundkvist keze munkáját dicsérik.  Minden grafika több apró részletből tevődik össze, és mindnek jelentése van.

A lombik egyedi illusztrációi ősi skandináv rúnákon alapulnak, és személyes szemszögből írják le azok jelentését, valamint Svédországot és történelmét. A „rúna” szó „bölcsességet” vagy „titkot” jelent.

Minden ábrához beágyazott rovásírás tartozik. Úgy gondolták, hogy a rúna, a skandináv Odin isten ajándéka. A rovásírásos feliratok a legrégebbi eredeti svéd dokumentumok, és valamikor i.sz. 100 körül készültek, valószínűleg a latin ábécé mintájára.

 A minta minden részével kapcsolatos információ  itt található.

 

Wisdom TempFlask hőtartós termosz gyerekeknek.

A gyerekek számára készült palackok alapanyaga ugyanaz mit felnőtt társaié. A hozzáadott két kupak itt is tartozék. A két palack sorozat csupán méretében és dizájnjában térnek el. Így a száraz adatokra nem térnék ki újra.

 

rénszarvas mintás gyerek termosz

 

A gyermek kulacs 350ml űrtartalommal és 5 különböző színben elérhetők.

A szürke pók, a lime majom, a lila tehénke, a türkíz zsiráf és az örök kedvenc, a narancs jávorszarvas. A grafikákat Linn Eldin Svéd illusztrátor készítette és kizárólag a Carl Oscar termékeken találhatók meg.

A vidám színes és állatkák a legborúsabb napot is feldobják. Nem véletlenül a legnépszerűbb gyerekkulacs, amit a webáruházunkban találhatsz.

 

gyerekkulacs

 

 

A legfontosabb jellemzője, hogy nem csöpög, nem szivárog. És tényleg nem, A szilikon tömítésnek köszönhetően tökéletesen zár. Még fejre fordítva sem folyik az innivaló. Persze ennek feltétele, hogy a szívórész vissza legyen hajtva. Nincsenek élek, sarkok. Gondosan le van kerekítve minden, ami sérülést okozhatna. Használata teljesen biztonságos.

 

 

Wisdom Flask Tritan vizespalack.

 

tritán kulacsok, szivárgásmentes

 

Kiváló minőségű és rendkívül tartós vizes palack BPA-mentes Tritan™ kopoliészter műanyagból. Nagyon kis súlyú, 100%-ban szivárgásmentes és 0,65 literes űrtartalommal rendelkezik.

A könnyű hordozhatóság érdekében, egy színben passzoló, szilikon pánt ját hozzá. A Tritan műanyag nagyon strapabíró, és nem veszi át a benne tárolt folyadék ízét. A Tritan kulacs gyakorlatilag törhetetlen. Biztos lehetsz benne, hogy a legnagyobb esést is kibírja. Igazi túlélő.

Felületét ugyanazok a dekorációk díszítik, mint a Wisdom TempFlask hőtartós termoszokét.

Az illusztráció védelme érdekében ajánlatos kézzel mosogatni. Vagy ha a mosogatógépen van hideg vizes program, akkor a felső rácson, ezzel a programmal tisztítható.  Mikrohullámú sütőben vagy fagyasztóban nem használható.

 

 

És most nézzük az újdonságot.

2022 év elején a Carl Oscar egy új, tavaszi kollekcióval rukkolt elő. A Spirit névre keresztelt sorozat pasztell színekkel hódít.

 

spirit kulacs sorozat

A Power, a Harmony, a Passion a Flow és az Energy 500ml kiszerelésben érkezik. Vákuumszigetelt acél test és szilikon szíj lapul a dobozban.

A sorozat az elmére és a belső energiára összpontosít. A szellemillusztrációk, akár csak a Wisdom sorozatban, régi rúnákon alapulnak. Mi emberek folyamatosan új, magasabb célokra törekszünk, és folyamatosan másokkal hasonlítjuk össze magunkat. A választásaink határozzák meg az életünket, ezért sokkal inkább magunkból kellene kiindulnunk. Csak beleragadtunk a mindennapi mókuskerékbe. És körbe körbe fordulunk. Pedig csak meg kellene állnunk egy kicsit.

Lassíts! Élvezd az életet, töltődj fel energiával. Találd meg a harmóniát a szenvedélyt, és hagyd, hogy áramoljon körülötted. Ez az üzenete a Spirit sorozatnak, amely ma időszerűbb, mint valaha.

A Wisdom TempFlask sorozat is új köntösbe öltözött.

tempflask termosz kollekció

 

Hasonlóan a Spirit családhoz, pasztell színekkel érkezett. A mérete 700ml-re nőtt. A két kupak megmaradt természetesen, sőt! A szívószálat fémre cserélték és a palackban egy bónusz, szívószál tisztító kefe is lapul. Apró figyelmesség. De ha olvastad korábbi cikkünket a feketepenész okozta problémákról, akkor tudod mennyire hasznos kis szerkezet egy ilyen kefe.